Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
mitulabattyi #37 üzenetére
Ezt te nem tudhatod(én sem),azért mert itt csak ezt a cikket hozták le,nem biztos hogy más,más teknológiával nem védette le azt.
De látom szélmalom harcot vívok veletek.Én nem állítottam,hogy az alma csinálja a világ legjobb telóját és vegyétek azt,ellentétben quasi modo fórum társal.
Nem az a bajom hogy valaki nem szereti a márkát,de ha valaki túlzásba viszi ezt az elhívatott gyűlöletet az már nem tetszik.
Leírta a kolega egyszer,hogy szerinte másolták,utána rögtön ajánlott egy másik készüléket,aztán gyorsan megerősítette az első hozzászólását....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Speciális trükkök, tükrök, prizmák és három képérzékelő bevetésével szeretné optikai nagyítással felvértezni készülékeit az Apple.
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest