- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
X5 (és X5 pro) tulajok, az android 13 frissítés sikerült már valakinek?
VPN-el sem jön egyenlőre össze részemről és kíváncsi lennék másnak van-e egyéb tapasztalata.
Bár nem túl pörgős a topic -
Bodor
veterán
Át néztem jobban a kínálatot az amazonon: Ez a használt 900 euro, végösszegben 398.000 Ft lenne szállítással és valószínű hogy áfa különbözettel együtt. Az új 1100 euro és erre jönnek a 3 költségek. Mivel nem bízom a használt dolgokban, szerintem várok még kicsit, hátha lejjebb mennek az árak, annyira nem sürgős a dolog.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
realist
őstag
Amazon.de-n ha magyar címre rendelsz mint magánszemély, akkor rájön még a világbajnok hazai áfa miatti különbözet.
-
-
Exquisito
tag
Most beszéltem az Oppo magyar ügyfélszolgálattal , de szerintük csak az itthon hivatalosan árult készülékeket javítják garanciálisan. Az én francia Amazonon vett telefonomat csak fizetősen tudnám beadni.
-
realist
őstag
Érdemes lehet a sima Find X5-re is ránézni, jóval olcsóbb és nem jelentős kompromisszum.
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Gondolkodom egy fehér OPPO FIND X5 PRO vásárlásán megbízható forrásból, magyar nyelven, és garanciával, de nem találok sehol. Ti hol szereztétek be? Tudnátok segíteni benne?
-
Mircinko
senior tag
Rendeltem egy Oppo Find X3 Pro - t.
Üzemidőben illetve hangzásban mind kihangosítva mind pedig fülesen milyen hangzást biztosít? Tényleg olyan rossz mint ahogy lehúzzák?
Frissítések terén elvileg 3 év, tehát android 11-14 ig lesz rá update?
-
realist
őstag
Sima X5 kapcsán van valakinek gyakorlati tapasztalata?
- Üzemidő és szoftver tapasztalatok lennének elsősorban érdekesek.
- Milyen gyakran jönnek rá szoftver frissítések? Elviekben erre is 3 android főverzió és 4 évig várható biztonsági frissítés. Kérdés, hogy pl biztonsági frissítés milyen gyakran érkezik? -
LeMiki
tag
Nem, ez nem válasz volt
Amúgy oppo find x5 pro-ról van szó.
Amúgy olyan bosszús vagyok! Tegnap este a zsebemből vettem ki a telót és ráragadt a pézsé nyitószalagja, amikor szétszedtem sikerült felcibálnia kb egyharmadát a gyári fóliának. Visszasimítottam, de csak nem olyan mint volt
-
Mircinko
senior tag
Jack átalakítót használ valaki?
-
LeMiki
tag
Hali
Egy hete használom, vettem én is egy ilyen telót. A Huawei p9 plus után, amit majdnem 5 évig használtam azt mondom, hogy jó kis készülék ez
-
poolbig
aktív tag
Hali! Melyiket vennétek? Find X5, vagy Oneplus 9 Pro-t? Árban közel vannak egymáshoz, proci ua., stb. Van valakinek mindkettővel tapasztalata?
-
Exquisito
tag
Lehet, hogy amilyen lassan jöttek, olyan gyorsan mennek.
-
Mircinko
senior tag
Valakinek van infója hogy hol lehet beszerezni?
Sehol se találok csak külföldön. -
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Valaki találkozott már olyannal hogy ropog, recseg a hátlap. Nem tudom hogy írjam le erhetően, úgy vettem észre hogy egyszer vettem le róla a tokot, és mondom mi roppant, az ujjam ? Nem mindig csinálja, hanem időközönként, ha kis időre lerakom, kicsit a sarkoknál megpróbálom csavarni a telefont, fönt kitámasztva és alul kis erőkifejtésre néha roppan egy halkat, hátul/elöl, alsó közép tájt. Én arra tippelek hogy a hátlap alsó részénél hozzátapadhat a belső komponensekhez (Aksi lehet ott talán) és ez kisebb erőfeszítésre megint elvállhat aztán az ad ilyen hangot. Esetleg a kijelző lehet még, az üvegnél a hömérséklet ingadozások miatt.
A teló amúgy új kb 2 hetes. Egy X3 Pró-ról van szó, de annak sajna nincs topikja és kilakításba nem, csak dizájnban tér el inkább a 2 teló, hátha valaki tud segíteni.
Ez garanciális úgy lehet ? Mivel nem mindig csinálja, nem tudom, hogy tudják ezt ellenőrizni a szervízbe, attól félek egyből visszaküldik vagy úgy szétszedik hogy rosszabul jönne vissza. Új telefonra esetleg kicserélnék ? Amazon rendelés 2 év gyártói garival, már használtam így a vásárlástól szerintem már nem tudok elálni.
-
Mircinko
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja / használt átalakítóval jack fülest.
Ez lenne az első jack nélküli telóm, szignifikáns a különbség? -
kakuk100
őstag
Még azt szeretném megkérdezni, hogy hogy kell frissíteni az alkalmazásokat? A hagyományos módon nem megy.
Köszönöm! -
kakuk100
őstag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, nem tudom kikapcsolni a telefont. Nyomom a bekapcsoló gombot, de semmi. Mi lehet a probléma? Ha szervízbe kell vinni hová vihetem?
Köszönöm a választ! -
Kronos3000
senior tag
Ennyiért legalább törés biztosnak kellene lennie. Tudom, biztosítás, hát persze, fizess mndenért is, amire valójában semmi szükséged. Nagyon jó telefon, tetszik is, jó hogy ezt a kamera mizériát kezdik vissza venni.
-
AtHoS
nagyúr
Elérhető hívásfelvétel pl. ezzel az Oppo készülékkel Mo.-on?
Az nem gond, ha nem tud BT-s hívást rögzíteni, alap telóval fogadott/arról indított hívásrögzítés már ok, még úgy is, ha csak ezen telefonon lehet visszahallgatni
szerk.
Oppo készülékek garanciális javítását hol végzik Mo.-on? -
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Van a készüléken gyárilag fólia? -
kakuk100
őstag
Hol lehet megnézni, hogy van e szoftver frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppónak eddig is voltak nagyon jó telefonjai, bár ebből Magyarországon nem sok ízelítőt kaptunk. A Find X5 Pro azonban magasra rakja a lécet.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest