Új hozzászólás Aktív témák

• mrThomi

addikt

Sziasztok.

Valaki találkozott már olyannal hogy ropog, recseg a hátlap. Nem tudom hogy írjam le erhetően, úgy vettem észre hogy egyszer vettem le róla a tokot, és mondom mi roppant, az ujjam ? Nem mindig csinálja, hanem időközönként, ha kis időre lerakom, kicsit a sarkoknál megpróbálom csavarni a telefont, fönt kitámasztva és alul kis erőkifejtésre néha roppan egy halkat, hátul/elöl, alsó közép tájt. Én arra tippelek hogy a hátlap alsó részénél hozzátapadhat a belső komponensekhez (Aksi lehet ott talán) és ez kisebb erőfeszítésre megint elvállhat aztán az ad ilyen hangot. Esetleg a kijelző lehet még, az üvegnél a hömérséklet ingadozások miatt.

A teló amúgy új kb 2 hetes. Egy X3 Pró-ról van szó, de annak sajna nincs topikja és kilakításba nem, csak dizájnban tér el inkább a 2 teló, hátha valaki tud segíteni.

Ez garanciális úgy lehet ? Mivel nem mindig csinálja, nem tudom, hogy tudják ezt ellenőrizni a szervízbe, attól félek egyből visszaküldik vagy úgy szétszedik hogy rosszabul jönne vissza. Új telefonra esetleg kicserélnék ? Amazon rendelés 2 év gyártói garival, már használtam így a vásárlástól szerintem már nem tudok elálni.

Új hozzászólás Aktív témák