Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fornettisuti

veterán

válasz kenwood #136 üzenetére

az nem android-os

te is mehetsz a sarokba, kukoricán térdepelni :DDD

• tutis

őstag

válasz kenwood #86 üzenetére

Valamit te nagyon félreolvastál akkor...Ráadásul kevered még a fogalmakat is. A szűk látókörnek meg a lekezelő stílusnak köze nincs egymáshoz. Amúgy senkivel sem beszéltem lekezelően..Sőt, inkább megoldást írtam azon embereknek akik csak fanyalognak hogy miért is nem kapható a világ minden terméke itt magyarországon, persze piaci ár alatt, hisz mi magyarok vagyunk, nekünk minden alanyi jogon jár..
    Van rengeteg alternatíva, persze akik erről nem hallottak azt hiszik úgy van rendjén ahogy Ők gondolják. Nem azt mondom hogy az én javaslatom a helyes, de én legalább rámutattam a lehetőségre. Lehet vásárolni külföldről is, nem csak itthonról, hidd el a külföldi bolt nem az ördögtől való.. :) Aki ilyen készüléket szeretne, két dolgot tehet, vagy vár a magyarországi megjelenésig ami sosem lesz, vagy meghallgatja az olyanok tanácsát mint én, külföldről berendeli értelmes áron és élvezi az új telóját évekig. Szívesen ajánlok bárkinek pár topikot ahol a külföldi telefonokkal, rendelésekkel foglalkoznak, ha az én stílusom lekezelő, lehet másé nem lesz az, és több embernek csak jobban hisz az ember mint egynek.. B-variációként vesz valami itthon is vásárolható mobilt magyarországi áron, de akkor meg nem értem az itt sajnálkozást hogy, miért is nem lehet itt kapni jó mobilt potom pénzért..

Új hozzászólás Aktív témák