- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
duracell89 #201 üzenetére
Sokat :(, de pontos csak szeptember elejére fog kiderülni, hogy pontosan mikor gyártják. Amikor szerződtünk, akkor 4-5 hónapot mondtak. Miért?
Nagyon remélem, hogy idén át tudjuk venni... -
mjani1172
addikt
válasz
duracell89 #190 üzenetére
Nem gerjesztesz semmit, bár ne haragudj, de ez szvsz azért jelent valamit.
A tesztnek az a lényege, hogy leírja a főbb dolgokat.
Az hogy a Psa autói a teszteken is rendre megállnak míg a Toyota vagy Lexus meg sohasem, én mást szűrök le, ezek szerint mint te.
De ez így a jó. -
mjani1172
addikt
válasz
duracell89 #181 üzenetére
Ha neked nem jelent semmit az, hogy tesztben a tesztautó megbízhatatlan és leáll akkor ne vedd figyelembe.
_______
Azért érdemes ezt is elolvasni. Főleg a campinges részt. A psa elektronika sosem volt a többiek szintjén. -
k-adi
nagyúr
válasz
"korai tesztben egy preproduction modell"
ez se nem korai teszt már, se nem preproduction modell.
nem tesztelték le eléggé mielőtt kiküldték ide vagy ezt a leállást nagyon random bug okozza.. mindkettő aggasztó.
ráadásul 10millióért. (jó tudom nemlétező támogatással csak 8,5..)
-
válasz
duracell89 #184 üzenetére
Nem nyilvánítottam véleményt sem a leállásról, sem a pontszámról, sem a jövőbeli vásárlók befolyásolásáról.
Egy dologra kérdeztem rá, hogy miért gondolod egy Magyarországon forgalomba helyezett, pár hete tesztelt autóról, hogy "preproduction modell". (És kifejtettem, hogy szerintem nem az.)
-
válasz
Na de miért lenne ez "preproduction modell"? Ez egy rendes széria autó, amit elvileg meg lehet már venni a kereskedésben (legalábbis ára már van). Gondolom itt van már egy ideje egy csomó az országban, azok közül kaptak meg most néhányat a különféle hazai sajtóorgánumok. Láthatólag rendes magyar rendszáma is van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest