-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Nem vitatom, hogy ez a darab, amit lefilmeztél (a tabletre gondolok, a telefon nem érdekel), hibás, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindegyik hibás.
Én nem emlékszem, hogy láttam volna ilyen bevilágítást, de ma megnézem még egyszer a demó darabot az áruházban.
@sixpak:
Nekem internetböngészésre kell a gép, amire minden bizonnyal elég az a fél giga RAM.
-
b0bcat
addikt
Ha ketté van osztva a belső memória, akkor nem meglepő, hogy belső tárhelynek 2 gigát ír az egyikre. A telefonomban is két belső tárhely van (mindkettőnek ez az elnevezése, semmi megkülönböztetés nincs), plusz az SD kártya.
Ha a fele RAM foglalt, az még szerintem teljesen belefér. A Samsung tabletemen (G Tab 2 7.0) is csak kb. 3-400 mega van szabadon alapból, ráadásul azon 4.1-es Android fut, míg ezen 4.4-es, ami jobban kezeli a memóriát.
Csak annyiban furcsa nekem, hogy mostanság volt a kezemben 4.4-es Androidot futtató kínai okostelefon, és ott 6-700 mega volt szabad indulásból az 1 gigából.
Azt hiszem, ma este beszaladok a Tecsóba, és még egyszer megnyomkodok egyet.
-
b0bcat
addikt
Nem mindegy, hogy 23 vagy 24 hónap a gari?
Amúgy szerintem ennyiért (24-ért) hamar el fogják kapkodni. (Aztán árulják majd 27-28-ért a Vaterán...
) A Tecsóban dolgozó ismerősöm mondta, hogy csütörtök kora reggelenként amúgy is roham szokott lenni az akciós dolgokért. (Olyan üzletben dolgozik, ami nincs éjjel-nappal nyitva.)
-
Ribi
nagyúr
Még most sem tapasztalok gondokat, illetve amit küldtek SMS-t a zinternet beállításához, azt nem tudta installálni a telefon, meg kellett nézni neten, hogy mit kell beállítani manuálisan.
Nem sokat használtam eddig, de 3 napja megy és még 68% akksit ír. Nem tudom mennyire lehet ennek hinni.
Előbb telefonáltam 1 órát vele, majd utána azt mutatta, hogy telefonálás alatt töltődött 6%-ot
Aztán persze 3 percel később már vissza leugrott a telefonálás előtti szintre. Adatforgalom ki van kapcsolva, de akkor is jó, hogy ennyire bírja az akksi. Egyre inkább érdekel meddig bírja töltés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest