- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Az tényleg szép teljesítmény. Nekem második telefonnak van egy Sony Xperia E dual, amit tulajdonképpen nem használok semmire, csak a régi feltöltőkártyás SIM-em van benne. Így, hogy néha ránézek, de se wifi, se bt, se semmi nem megy, kibír majdnem 9 és fél napot. Viszont, ha a wifi be van kapcsolva, akkor 2,5-3 nap a maximum
-
Teszla_
senior tag
Simán elképzelhető, hogy nem voltak a toppon ezek a darabok, de nekem akkor se volt szimpatikus, hogy a telefonnak és a táblagépnek is pont ugyanaz a gondja volt; mindkettőnek a kijelzője színeződött el. És a nyomkodást ne úgy értsd, hogy átlyukasztom a készüléket az ujjammal, hanem normál használat mellett. A telefonnál, ha már hozzáértem a kijelzőhöz, színeződött. Táblagépnél ugyanez, csak egy picivel erősebben kellett hozzáérni. Nem túl bizalomgerjesztő, de remélem tényleg csak egyedi eset volt, mert karácsonykor szeretnék egy ilyen tabot ajándékozni. Ha arra fogok járni, ki fogom még próbálni párszor.
Az viszont érdekes volt, hogy telefonból még rengeteg volt az üzletben, míg tabletből talán, ha két darab maradt. Ezek szerint viszik
-
Akkor
- Semmi köze ennek a Lenovohoz, és a Medionhoz is annyi, hogy ők is szitáztatnak egy kínai B kategóriás gyártónál ilyen készüléket.
- Medion Life P4502, elvileg.
De mint mondtam, nulla köze az egésznek a Lenovohoz.. Ebből indultunk ki szerintem.
Az meg hogy ki mire szitázik egy készüléket. Már megint más kérdés.
A Dual-sim topicban vett valaki egy ilyen készüléket / op3ndott telefont/, és annak a hátlapja alatt volt egy Medion MD xxxxx számsor.
Innen indult egy urbanlegend, hogy ezt a készüléket a Lenovo gyártja. Ami kb a fake kategória...
De holnapra megnézem mi is ez valójában, mert valamelyik kinti shop oldalán már láttam ezt a telefont, a tabletet is, az Teclast
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest