-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
Miért is? Az androidos telefonjaimnak nem kellett, hogy épp nyomkodjak rajta valamit, azaz ne legyen készenlétben, és mégis kicsörgött a skype/viber/hangouts/bbmessenger. Itt ha beállítom, hogy készenléti állapotban is menjen a wifi akkor sem működik. Mennyire életszerű már az, hogy csak akkor lehet valakit felhívni skype-on, ha az éppen nyomogatja a tabletet és nem az asztalon fekszik készenlétben.
-
AndrewBlase
senior tag
Kész kabaré már ez a garanciaidő-ügy. Valahogy nem világos nekem, hogy miként lehet ez.
Ha központilag megmondják, hogy ennyi az annyi, akkor vagy a helyi fejesek olvassák felületesen az ukászt, és zsigerből nyomják az egy évet, mert hát "látott ön már olyan tescos terméket, amire két évet adott a tesco" felkiáltással úgy gondolják, ennyi jár,
vagy az ügyfélszolgálatosok nemigen járnak fejtágításra, vezetői utasításokat meg nem olvasnak, rutinból nyomják az igét.Hozzáteszem, (még) nekem is csak 1 év szerepel a papíron, de a hétvégén lesz időm, bemegyek harmadszorra is, és rájuk borítom a pultot!
Egyéb iránt eddig meg vagyok elégedve a vassal, amire nekem kell, azt tökéletesen kiszolgálja.
-
bordapapa
csendes tag
Hétvégén kipróbálom gyakorlatban is, de szerintem vagy a storage_list.xml vagy a vold.fstab környékén van elbaltázva a felcsatlakoztatás. Ha sikerülne elérni, hogy a külső SD ne virtuális SD-ként mount-olódjon, akkor lehet megoldódna az áthelyezősdi. Viszont akkor egy hivatalos frissítés újra csak megkavarná a dolgot. Izentem nekik ezügyben én is, meg hogy mit köllene megváltoztatni, kíváncsi vagyok rá, lesz-e foganatja.
-
tonerz
aktív tag
Ami nekem nagyobb nyűgöm, hogy az alkalmazásokat nem tudom áthelyezni a külső tárolóhelyre, holott ez azért elég alap funkció. Írtam is gyorsan egy ticketet az ügyfélszolinak ezzel kapcsolatban. Mert a nagyobb alkalmazásokat jobb lenne az SD-n tárolni.
Na ennek a megoldására én is kíváncsi lennék, mert itt nem lehet alapértelmezett tárhelyet választani mint az mtk cuccoknál és a toolbox appom se ajánlja fel, pedig más eszközömön állandóan mindent át akar pakolni sd-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged