- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabadgy
tag
Ez a listás dolog szerintem jó, azért nem lehet senkit sen kárhozni, hogy a hónap végén már nincs 310-320 EUR-ja, hogy megvegye a telefont. Nyílván aki már a 3. kör meghívót utasítja vissza és/vagy nem válaszol annak érdemes lenne elgondolkozni, hogy valóban akar-e ilyen telefont.
Én 17. vagyok most. azt hittem szépen lassan kerülök előre. Nem gondoltam, hogy pár nappal a listára kerülésem után már lehetőségem lenne vásárolni.
Ez nem kritika, csak meglepődtem, hogy milyen hamar sorra kerülhetnék.
Nem csak azért mert én is a listán vagyok, de első körben inkább azokat kéne megkérdezni. Aztán ha ezután is marad meghívó, akkor jöhet a közösben való kérdezés.
Egyébként köszi yotzo-nak a felajánlást!
-
-
törölt tag
Szerintem legegyszerűbb és egyben legjobb megoldás (KISS principal) az, ha mindenki benyögi a topikba, ha meghívója van, és aki(k) először írnak neki privátot, azok kapják meg. Így mindig azok jutnak telefonhoz akiknek tényleg kell a telefon, és épp van is rá pénzük. A listán lévő emberek nagyja nyilván leszarja már az egészet.
-
WilSonn
csendes tag
Pont ezért várom, hogy meghívó nélkül lehessen, Mo-ra rendelni, mert nem szeretnék belefutni semmi szopiba. Annyira azért nem sürgős a dolog. Ahogy itt olvastam a harmadik negyedévre várható, hogy korlátlanul lehet majd rendelni. Tehát legkésőbb két hónap múlva lesz egy ilyen ketyerém. Nem lehet mondani, hogy türelmetlen vagyok a telóm lecserélésével, ha idestova három éve, egy Nokia C7 boldogtalan tulajdonosa vagyok. Már több múzeum el akarta kérni tőlem a készüléket, hogy kiállíthassa. De eddig igazából egy készülék sem győzött meg, hogy váltsak, de most úgy érzem itt az idő. Egy kicsit ez a kijelző sárgaság, ami zavar. Illetve nem tudom, hogy a WiFi érzékenysége mennyire jó az OPO-nak a konkurenciához képest, mert az még érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest