- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
A jó hírem az, hogy ezzel a hozzáállással le is tudtad a telefon választás nehézségeit, kábé 10 évre előre... Manapság nemhogy ennyiért, másfélszer ennyiért se kapsz semmi különlegest. Maximum kamu száz megapixeles kamerát, meg további két semmire sem való lencsét szemétdombbal a hátlapra. Persze mindez nem mentesíti a cikk tárgyát az alól, hogy egy unalmas tucat termék lett, de mentségére legyen mondva, a konkurencia se tud érdemben többet, maximum több sziruppal tálalja azt.
Egyébként soha nem értettem, mit várnak az emberek egy telefontól, azon túl, hogy ez egy kommunikációs eszköz és pont. Főzzön vagy este takargasson be?!? Maximum a külső az, ami unalmas lett az évek alatt, de minden más tekintetben ugyanazt a pocsolyát tapossa a legtöbb gyártó vagy tíz éve már... Az utolsó "egyéni" telefonom az Arc S volt, meg előtte a Mini Pro 2. Szigorúan nézve ezek is csak a külső tekintetében ütöttek el a konkurenciától.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Linkin1994 #28 üzenetére
Speciel engem nem érdekel az IP tanúsítvány, inkább lenne felugró kamera, vagy ne lenne egyáltalán...
-
veterán
válasz #40047616 #23 üzenetére
Nagyon nem is érdemes a kamerát nézni OnePlusnál, szerintem. Évek óta megy a porhintés, én már meg sem hallom. Ha meg az ár/érték arányt nézem, akkor sokkal inkább egy akciós 8 Pro wireless fülessel, éppen akciózzák 650 euróra. Vagy egy 8T.
Ez a kilences sorozat úgy fos, ahogy van. Hármas sorozat óta van OnePlusom, szinte minden évben váltottam. 7 Próról úgy érzem, idén sem fogok, és nem az ár miatt elsősorban. 300 ezerért glory hole? 380-ért még mindig glory hole!? Elment az eszük!? Dobjanak már rá mindjárt egy okádék noccsot is, hátha el lehet kérni érte 500-at... Kezd epül érzésem lenni; nagy lóf@sz arányárban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest