- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
GoneTom #1883 üzenetére
Lengyelországból küldik a telefont, szóval annyi az ára amennyi a honlapon szerepel, extra költséged nem lesz.
Most épp akciós, a 8/128 519, a 12/256 619€: banki árfolyamtól függően kb. pont annyi, mint az Alzánál. És ez itthon van, gyári garanciával. Ha az Alza is akciózik mint pár hete, 185e körül el lehet hozni a 12/256-ost (olcsóbb volt mint a 8/128 így én is azt vettem).
Szerk.: Az Alzánál ráadásul kapsz áfás számlát, ha esetleg céges vásárlás lesz. -
plejik
addikt
válasz
GoneTom #1883 üzenetére
Semmit. Annak annyi az ára mivel EU-s raktárból jön.
Szerintem meggyőző annak a procinak és a grafikus vezérlőnek a tlejesítménye.Mi most a céghez ilyeneket vettünk a kollégáknak, majd kiderül, hogy bírja, de szerintem nem lesz vele gond. Nem úgy mint pl.: a snapi 888 -ak...
-
Moleman
addikt
válasz
GoneTom #1853 üzenetére
Levelezőprogramnak én régen a MailDroidot használtam, az utóbbi 4-5 évben pedig a K9 Mailt, probléma nélkül működik 3 címmel.
A telefont viszont nem biztos, hogy könnyű lesz beszerezni, én 11 napja rendeltem meg, nem elérhető a beszállítónál sem. Tartok tőle, hogy már nem lesz többet kapható.
-
Thoty
senior tag
válasz
GoneTom #1853 üzenetére
Nem én leszek ennek a telefonnak a nagyövete
de amire tudok, válaszolok:
- szerintem nekem a kamera közeli fókuszát (vagyis, hogy nem fókuszál) valamelyik frissítés rontotta el. Többen is panaszkodnak erre a OnePlus fórumban, megoldás január óta nincs. Egyébként a nappali, távol(abb)i képek minőségével nincs bajom.
- nincs gondom a 2 Sim-es működéssel, Telekom + Vodafone páros, úgy működik, ahogy kell
- NFS-el nem játszom
- GMail appot használom minden fiókhoz, Exchange és Office365-höz is. Gyári levelező app ha jól tudom, nincs.Én egyébként, amilyen problémák nálam előjöttek, azok miatt már nem ilyen telefont vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged