Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Ha sikerült átrakni a zipet a gyökérbe akkor innen szedd le a OnePlus_tools-t és azzal próbáld.
Ha nem sikerült, akkor próbálj egy másik fájlkezelőt, vagy adj jogosultságot a TC-nek.Szerk: nyilván sikerült, különben nem is találná meg...
[ Szerkesztve ]
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
luna40
tag
Én LG G6-ról jöttem 8T-re, minden ami a Google felhőben van, - beleértve a névjegyeket, jelszavakat, appokat... stb. - át jött. Nálad valószínűleg nincs kipipálva minden komponens, ezért nem megy át szinkronizáláskor.
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
krics
tag
Én mate 10 pro-ról jöttem két éve. Úgyhogy már nem mostani az emlék, de olyan nagy differenciát nem éreztem akkor a két teló közt. A 8T-n nincs IR blaster, az hiányzik a mate 10 pro-hoz képest. Képernyő kicsit nagyobb, de kb ugyanaz a 120 hz ellenére, maga a teló kicsit nehezebb, nem sokkal. Kamerában a m10 pro szerintem nem gyengébb, ha maradsz 9-es droidon, akkor feltétlenül. Ugye szoftveresen a m10 pro megállt 10-en. De nagy különbségek nincsenek már a 10 és 12 közt szvsz. Ujjlenyomat olvasó mate10 en a hátlapon található, 8T-n a képernyőbe építve, utóbbi nekem jobban tetszik. 8T-n punch hole a szelfi kamera, hozzászoktam, már abszolút nem zavar. A m10 proval szemben a 8T legnagyobb előnye a 65W fast charge, rohadt jó, reggel ráteszem a töltőre, beállok a zuhanyba, és mire kijövök majdnem teljesen fel van töltve a teló. Gyors teló a 8T rendszerileg, sosem akad, flott minden, teszi a dolgát. Gubanc akkor van csak ha a romokat cserélgeted, de annak többnyire júzer error az oka. Három havonta kapja a biztonsági frissítéseket, és a 13 után talán lesz Android 14 is, de utóbbiban nem vagyok teljesen biztos. Összességében jobb teló a 8T, kiváltképp a fast charge miatt. De nem összehasonlíthatatlan nagy az ugrás a mate 10 pro-ról. Szvsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest