- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
A merülés az lehet probléma, nem tudom,hogy telepítetted, volt e utána gyári visszaállítás! Én nem szoktam csinálni, de most volt pár apró hülyeség,így rászántam magam,hogy újra belakjam! A merülés esetében nézd meg, hogy mi az ami sokat fogyaszt! Nálam pl a google keretrendszer szórakozott, de most úgy néz ki helyre billentettem! Miért számítottál nagy megújulásra, évek óta nincs nagy változás, az meg, hogy grafikailag, kinézetre nem változott sokat pont nem érdekel speciel engem! Őszintén szólva nem tudom milyen nagy újdonságra számítanak a userek, de általában minden fórumban erről van szó frissítés után, hogy nem változott semmi! Változott csak olyan látványosan
-
gretzky77
veterán
Nem tudod feltenni, csak a bétára megy fel! Én open beta 1-en voltam ott felkínálta OTA!
"Bár ez a stabil felépítés, a kiadás jelenleg csak a meglévő nyílt béta résztvevőkre korlátozódik. Ráadásul a OnePlus 8 sorozat esetében az európai változat frissítése még nem készült el a további érvényesítési követelmények miatt. Várakozásaink szerint a stabil OxygenOS 12 OTA minden felhasználó számára elérhető lesz a következő héten, hacsak nem észlelünk valamilyen showtopper hibát. "
A fent linkelt cikkből fordítva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged