- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
gretzky77 #2230 üzenetére
Yettel konkrétan nem kommunikál a OnePlus-al!
Eddig 100%-ban az én adataimból dolgozott a OnePlus a Telenor VoLTE-nél. 12-vel már felhasználják az Oppo-nak átadott Yettel VoLTE konfigot.
Az 5G viszont teljes egészében az enyém.
Sajnos hiba csúszott a gépezetbe és hiába VoLTE képes a konfig de rejtve maradt a VoLTE kapcsoló ami default "Off" ezért nincs 8-as szérián Yettel VoLTE. -
Silenzio
addikt
válasz
gretzky77 #2124 üzenetére
Köszi. Akkor sajnos valóban hazudott a Oneplus, amikor azt írta a feature listába, hogy kijavította a kamerák hozzáférését nem gyári appokhoz a 12-es droidban. Sebaj, lecseréltem Xiaomi Mi10 Ultrára. Gyengébb fókusz, stabi és több zaj, de minden bugmentes, és 4 kiváló minőségű kamera van a teló hátulján. Simán megtartottam volna a Oneplust a főkamera elképesztő lowlife minősége miatt (iPhone 13 Pro Maxot veri), amíg el nem kezdtem "terepen" használni. Koncertet vettem fel, három perc alatt 15 képkockát is eldobott.
Aztán elővettem egy 60 ezerért vásárolt Xiaomit, ami a maradék másfél órát bug nélkül és nulla melegedéssel felvette. És persze, vegyek kamerát. Van öt saját. A munkahelyemen három-négy másik. De szórakozóhelyre nem nagyon viszek ilyesmit, ha meg van egy minőségi, stabil telód, manapság jó eséllyel nem egy kamerával gazdagodsz, hanem minimum 2-3-mal, és azok mindig nálad vannak. Csak ha a gyári kamera szoftverrel bohóckodsz, és kipróbálod kevés fénynél, megállapítod, hogy a telefonok tudása még mindig nevetséges, holott a Oneplus 8 Pro szinte vaksötétben is élvezhetőt alkot pl. a mcpro24fps-sel. Csak bugos.
-
Curtain
senior tag
válasz
gretzky77 #2110 üzenetére
link Indiai és global rollback van ahogy nézem. Nem tudom biztosan de szerintem ez úgy működik hogy a rollback szoftverrel visszamész droid 11-re. Utána letöltöd pl oxygen updater-el az eu-s droid 12-t és azt telepíted helyi frissítésel. Pontosan nem tudom ennek a menetét mert még nem csináltam ilyet. Szerintem inkább várd meg egy hozzáértő válaszát.
-
Helltak
őstag
válasz
gretzky77 #2102 üzenetére
Sajnos nem megy fel az EU szoftver úgy fest 😏
linkLe kell szedni egy appot, amiben van helyi frissítés opció, ami már gyárilag nincs benne az Android 12-ben.
Lehet csak azért, mert érzékeli frissebbnek vagy nem tudom mi a hiba oka.
A C11 már nem béta, ami nekünk van, én is úgy tudom.
-
Zord87
tag
válasz
gretzky77 #2055 üzenetére
Mivel én úgy érzem jobban meríti az akksit ezért számomra egy nagy csalódás..
Másik meg hogy én nagy megújulásra számoltam az Android 12vel de én nem látok különösebben semmi újat mint a 11 alatt. Szval megint csak az emberek parasztvakítása történt.. No de sebaj kaptunk egy merülő szrkupacot -
törölt tag
válasz
gretzky77 #1948 üzenetére
Ezt nehogy feltegye valaki! Kínai verziós (mivel egyenlőre csak ott van nyílt béta) color os. Mi nem ezt fogjuk kapni. Ugye Kínában az oneplus-ok egy az egyben átvették az oppo rendszerét. (color os) Január 17.-ei bejegyzés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged