- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
beyruth82 #163 üzenetére
Szeirntem nagyon jó a kamerája, az Iphone vonalnál jobb de annál szinte minden jobb ,a vakteszteken mindig leszereplnek az Iphonok. A forma funckiopnális, legalább a teljes képernyő használható.
Tetszik hogy a kijelző nincs lekerekítve, az is hogy az ujjlenyomatolvasót és arcfelismerőt is egyszerre lehet használni. Hiába akarják bemagyarázni, pl. zsebből kivéve a telefont, a hátsó ujjlenyomatolvasó sokkal gyorsabb, mert kivétel közben már feloldod a telefont. A face id erős fénnyel szemben bizonytalankodik, ekkor is jól jön ha hátsó ujjlenyomatolvasó. Talán a face id arcfelsimerés és hátsó ujjlenyomatolvvasó kombó lehet a jövő.Tetszik hogy nincsenek sarkak a telefonon, le van teljesen karekítve jobb a fogása így, még ha formailag nem annyira szép, férfias ez, a 835-ös procihoz bőven elég a 3300-as aksi.
Nagyon tetszik, esetleg egy szép sötétkék szín jól jönne belőle.
-
Kornel
veterán
válasz
beyruth82 #163 üzenetére
Szerinted mi a kategóriája?
Mert nem a Note 8 / Mate 10 / V30.
Ennek a kategóriája a budget flagship-ek, Mi6, Nubia z17(S), Mi Mix 2, stb.
Azokat magasan veri, kivéve a Mi6-ot kamerában.Kicsi akksi?
Snapdragon 835 ekkora akksival tud 8 óra SOT-ot asszony Mi6-ában.
Nem Kirin ez, hogy 4000 mAh-s akksi kelljen neki. -
Gergosz2
veterán
válasz
beyruth82 #163 üzenetére
Milyen kategóriáról is beszélünk?
(#161) ollie
Ebben igazad van. De ez is elég emberfüggő, mert pl. én samsungos appok közül csak a SPlannert használtam, semmi mást. De ez csak én vagyok, teljesen meg tudom érteni azt is aki egy adott brand mellett marad, mert csak ott érhető el az adott app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest