Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz ToniSlow #27929 üzenetére
A standby idő növelésére a legjobb, ha hagyod aludni a telefont, azaz ha a legkevesebb alkalmazás ébresztgeti a háttérben a CPU-t. Azzal sajnos sokat finomhangolni nem nagyon lehet.
Én leginkább netezésre, videózásra, és "általános nyomkodásra" próbáltam finomhangolni a scriptem, hogy lehetőleg a telefon maradjon a lehető leggyorsabb és fürge, pörgős érzetű, ugyanakkor mégis ésszerűbben használja a CPU-t, mint a gyári profil. Ugyanakkor ez a készenléti időn is közvetetten javít, ha nyomkodás közben kevesebbet merül, több marad az akksiban készenlétre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest