- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
válasz
FattyDove #22 üzenetére
Read onlyban voltam - ahogy általában - valamelyik másik topikban ahol egymással vitáztatok, de most nem tudom megállni hogy ne írjam le ezt ide.
Leboomerezed azt, aki szerint a szobában kuporgás nem helyettesíti a játéktermet. Játszottál már úgy, hogy ott ülnek melletted a barátaid, úgy, hogy discordon beszélsz velük? Nem hogy a játékteremhez, de egy lan partyhoz sem lehet hasonlítani, sokkal személytelenebb az ha magadban tolod egy képernyő előtt ülve egy mikrofonba beszélve, sokkal hamarabb kifullad a beszélgetés, nem hiszem hogy ezt részleteznem kellene, de miután elintézted az egészet egy ok boomerrel, minimum szükségszerű volt.
Egy párizsi út is nyilvánvalóan a 8 ezer forintos repjegyből áll. Az már téged nem zavar, hogy a reptérről mit kezdesz magaddal, hol alszol, hol eszel, hol sörözöl, hogy jutsz el a-ból b-be, miből fizeted ki a borsos árat az Eiffel-toronyba való feljutáshoz, esetleg ha mindezt családdal teszed. Simán el lehet szórni egy felső-középkat kártya árát is erre, ha jobban szét akar nézni az ember, főleg ha családdal megy ki.
Most is csak boomerezel, másokat minősítgetsz, szándékosan félreértelmezed a leírtakat. Némi sértődöttséget és edgységet érzékelek a mondandód mögött.
-
nullpoint
őstag
válasz
FattyDove #20 üzenetére
Én értem a kommentemet, megmondtam mi lenne a megfelelő megoldás. Tiltani az adatlopást. Ezt tartalmazta a 8-as kommentem. Mindenki értette, akinek az agysejtjeinek száma több mint egy.
Az hogy most az adatlopást el kell fogadni a használathoz, az a jogalkotó szándékos gyökérsége.
Azért szándékos, mert normális hatóság ilyet nem engedne soha.
-
nullpoint
őstag
válasz
FattyDove #16 üzenetére
Nagyon meg akarom érteni, és azért vagyok szerencsés mert itt vagy TE, minden tudományok doktora és segítesz.
Szóval akkor amit írtam a 8-as kommentemben hogy mi a megoldás a mostani helyett az akkor nem jó ugye?
Ahogy írtad, egyetlen része nem jó? Hogy lenne érdemes átírni? Kérlek segíts, olyan jó hogy hogy van itt egy ilyen rendes, segítőkész ember mint te, és segít nekem hogy jobb emberré válhassak.Köszönöm hogy segítesz, te egy igazán jó ember vagy, jobbá teszed a világot, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Trollok komolyan
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest