- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
válasz
FattyDove #20 üzenetére
Én értem a kommentemet, megmondtam mi lenne a megfelelő megoldás. Tiltani az adatlopást. Ezt tartalmazta a 8-as kommentem. Mindenki értette, akinek az agysejtjeinek száma több mint egy.
Az hogy most az adatlopást el kell fogadni a használathoz, az a jogalkotó szándékos gyökérsége.
Azért szándékos, mert normális hatóság ilyet nem engedne soha.
-
nullpoint
őstag
válasz
FattyDove #16 üzenetére
Nagyon meg akarom érteni, és azért vagyok szerencsés mert itt vagy TE, minden tudományok doktora és segítesz.
Szóval akkor amit írtam a 8-as kommentemben hogy mi a megoldás a mostani helyett az akkor nem jó ugye?
Ahogy írtad, egyetlen része nem jó? Hogy lenne érdemes átírni? Kérlek segíts, olyan jó hogy hogy van itt egy ilyen rendes, segítőkész ember mint te, és segít nekem hogy jobb emberré válhassak.Köszönöm hogy segítesz, te egy igazán jó ember vagy, jobbá teszed a világot, köszönöm!
-
nullpoint
őstag
Annyira egyszerű lehetne pedig a képlet.
Adatokat lopni,tárolni, eladni, elemezni satöbbi tilos. Ez az alapállapot. A program, szolgátlatás, kutyafüle használatba vétele után a felhasználó utólag önszántából kérheti hogy ellopják, tárolják, eladják,elemezzék satöbbi az adatait. Semmilyen előnyt nem juttathatnak a felhasználónak ezért.
Ennyi. Jaa, hogy valamiért a jogalkotónak ez nem opció? Nahát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest