- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Dr.FantastiK #351 üzenetére
Sajnalatos modon a hivataloknak 30 naptari napos az elvi valaszolasi hataridejuk... (mondjuk nekem azt se surun tartjak be).
Bog, lehet hogy a valaszt mar nem is ebbe a bejegyzesbe kene beleszerkeszteni, hanem - foleg ha elter - akkor kulon iraskent megjelentetni. -
b0bcat
addikt
válasz
Dr.FantastiK #263 üzenetére
Én kínai low-end modellekről is szívesen olvasnék.
Azok is érdekesek lehetnek, főleg azok számára, akiknek nincs túl sok elszórni való pénzük okostelefonra, de ugyanazért a pénzért - kompromisszumok mellett - több vagy jobb szolgáltatást szeretnének kapni (erősebb procit, nagyobb kijelzőt, stb.)...
-
gghrtz
őstag
válasz
Dr.FantastiK #263 üzenetére
Én egy iOcean x7s tesztet olvasnék szívesen, mert nekem csak sima x7 volt, amiben az FHD-hoz már kicsit gyengusz volt a vas(De azért így is jó volt!), DE most az x7s-ben már az MTK6592 SoC van, és ennek a telefonnak már vállalható a kamerája, és Jack csatlakozón keresztül is baromi jó volt a hangja. (Ez csak X7 tapasztalat)
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.FantastiK #114 üzenetére
Olvass már egy kicsit figyelmesebben, bakker. Úgy kezdődik a mondat, hogy "Egy optimális világban".
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.FantastiK #64 üzenetére
Igen, és ideje lenne valakinek elkezdeni, nem?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.FantastiK #34 üzenetére
Ezt ezek szerint neked kell eldöntened!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.FantastiK #24 üzenetére
Ez a dolog szerintem oda-vissza működik sajnos. Ha valakinek kevés a pénze, mert mondjuk szeretne dolgozni, de nincs munkája, akkor feljogosítva érzi magát rengeteg dologra, lélektani, emberi oldalról nézve talán még jogosan is. De azért az a helyzet, hogy ha valakinek nincs 100 ezer forintja egy okostelefonra, csak 60 ezer, akkor az csak az egyik út, hogy megveszem a 100 ezer forintos készüléket Kínából, nincs rajta áfa, vám és egyéb költségek és kijön 60 ezerből. Lehetne venni egy 60 ezres okostelefont is magyar kereskedőtől, hogy az továbbra is tudjon munkát adni embereknek, adózhasson stb. De erre a kompromisszumra valószínűleg nem mindenki képes.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.FantastiK #15 üzenetére
A kérdésedre tudok egy választ: például én, mert ez nem "felesleges plusz pénz". A tisztességesen adózó, az alkalmazottaiknak tisztességes munkakörülményeket adó magyar vállalkozásokat véleményem szerint tisztelni és támogatni kell, de nem azzal támogatod, ha olyan helyeken vásárolsz, ahol megkerülnek minden fizetési kötelezettséget, tesznek a jótállásra és azon nyerészkednek, hogy vannak emberek, akik mindig a legolcsóbbat veszik.
A hozzászólásod alapján nem hiszem, hogy az telefonos open-market szürkeségéről és ennek következményeiről sok ismereted lenne, úgyhogy lehet, hogy ezt a hozzászólást felesleges volt beírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre többen csábulnak el, amikor kínai webshopok kínálatában kedvező árú telefont találnak. De miért van ez így és mivel jár mindez?
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest