- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Szerintem itt, ennyiért a baytrail alapú gépekről van szó (jöhetnének már!), elnézte emberünk a memo-t
(feltételezem emltette volna hogy "with select carriers" ha szolgáltatókról lenne szó - bár nem olvastam a forrást - de ha azt mondta "to hit stores" (boltok polcai) akkor ezt ez a szóhasználat is alátámasztja) -
200 júrót is simán adnék értük, de akkor aztán legyen bennük minden, mint egy Fonepad-ben, csak out-of-the-box W8-cal, meg Office-szal!
-
tjb007
nagyúr
válasz
margithid #24 üzenetére
A Haswell meg a Windows RT üti egymást, de még ha eltekintünk a Haswelltől, akkor sem valósulna ez meg. Három darab olyan SoC van, amin az RT elfut, ebből kettő felső kategóriás chip, szóval az „olcsógyártónál” elmélet már itt megbukott, meg gondolom nagyon sok ember vágyna egy 1024x600 pixel felbontású TN panellel szerelt, 3000mAh-s akkuval szerelt rossz anyag- és összeszerelési minőséggel bíró Windows RT táblára.
-
Lomha 8V
addikt
Nem kell túlpörögni, nálunk ebből semmi nem lesz. 20k-ért megveheted majd simán, ha 2 évre aláírsz egy havi 20k-s díjcsomagot.
-
margithid
veterán
Azért ne felejtsük el, hogy wp8as telefonra se gondolt senki, hogy lesz 100$-ért.
Na most egy winRT-s 7"-os tablet, 2 magos alap procival, 1 GB Rammal, simán beleférhet valami kínai olcsógyártónál ha nem is 100$ba de mondjuk 150be. Az itthon legyen 50k és máris benevezek egyre
Egyébként a microsoft pont akkor kezd el az olcsóbb kategóriában versenyezni, mikor már az androidos tabletek is nagyon oclsón kaphatóak és egész jó felhasználói élményt nyujtanak. -
FaceThePro
tag
Lehet, csak USA-ban lesz, nemde?
Ha viszont ide is jönnek, akkor megdrágulnak úgyis. -
Jhonny06
veterán
A cikk csak feltételezi, hogy ezek contract árak, mert elsőre hihetetlennek tűnnek. Csak ez a gondolatmenet (és a csatolt képed is) azért nem túl releváns itt, mert contract árakkal tipikusan a mobilokat szokták reklámozni, tabletekre egyáltalán nem jellemző, így inkább ezt a képet kellett volna bemásolnod (nem is értem, hogy hogy jött ez egy tabletes cikkhez):
Azt meg majd meglátjuk, hogy ennyiért ténylegesen lehet-e majd kapni normális készüléket (valószínűleg nem), de akkor sem a contract lesz a döntő.
Volt már erre példa, hogy majd az afrikai diákoknak atomolcsó laptopot gyártanak, aztán abból se lett semmi (vagy legalábbis nem olyan áron, mint azt elképzelték). Ilyenek mindig is lesznek..
-
gebro
aktív tag
Na erre nagyon kíváncsi leszek, de ha karácsonykor mégsem fognak ott várakozni a polcokon ezek a tabletek, azért nem önt majd el a csalódottság.
-
Gadgetfan_
senior tag
Melyik karácsonyra?
Én is kérek abból az anyagból amit a fickó szív!
-
asysoft
aktív tag
Végül is, iPhone is "csak $99"...!
-
mike1334
veterán
Na végre, hogy egyre többen gondolkoznak tablet+dokkoló kombóban...az Asusokon kívül alig van ilyen tablet, pedig sztem igény lenne rá..pl nekem
-
razorka777
veterán
Érdekes lehet, hogy ennyiért milyen lesz a cuccos.
Beáll a tucat kínai "óccó" tabletek mezőnyébe? -
Lambach
tag
még 2.5x ennyiért is nagyon jó
-
.mf
veterán
Két verziót tudok elképzelni:
a.) a fővejzér elfeledkezett a mítingről és épp befüvezve küldték be.
b.) ez csak a procik ára -
Hiszem ha látom
-
cairojack
aktív tag
Aha, ez eddig okés, csak az CloverTrail, és nem Haswell.
Amúgy én egy BayTrail-es tabletre hajtok, mert nálam ATM csak az játszik, ill. a Temash, pont, hogy a passzív hűtés miatt.
Az sem zavar, ha nem lesz egy erőgép (amire nekem kelleni fog, jó lesz), de nekem takarodjanak a .csába a ventilátoros szutykokkal. -
Blindmouse
senior tag
Gondolom ezt úgy értik, mint anno a HP TouchPad-nál.
-
Remélem most nem azt várják a tabletgyártóktól, hogy az előállítási költség negyedéért adják a táblákat, így tisztelegve a nagy Haswell istenség előtt. Mert ultrabook téren már láttunk ilyet, sajnos.
-
cairojack
aktív tag
Ez így elég klasszul hangzik, ezek után az egyetlen lényegi kérdés, hogy aktív, vagy passzív hűtéssel jönnek?
És a jelenlegi felállás szerint még elég elképzelhetetlennek tűnik a passzív hűtés. Aktív hűtéssel meg kell a halálnak tablet... -
-
HawerKing
őstag
Gondolom RT vel, ha ez valoban igaz akkor jol elfog terjedni s remelhetoleg az alkalmazas kinalat is bovul. Ami meg jobb komoly konkurenciaja lesz az egyre nagyobb darabszamban ertekesitett olcso androidos taboknak. Sokan ezt fogjak megvenni...
-
halkow
őstag
Ez elég érdekes lesz remélem bluetooth lesz a 100$-ba
-
satz18
őstag
Ez szinte már nevetségesen hangzik. El nem tudom képzelni, hogy ezt hogy gondolják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Százdolláros Haswell internettáblák év végi premierjét helyezte kilátásba az Intel első embere.
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest