Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz -=RelakS=- #2 üzenetére

Igen függőlegesen feleződik általában. Tehát 1920x540. Amúgy ez ne riasszon meg senkit se mert te ugyanúgy látod az 1080 sort, csak nem egyszerre hanem két részletben a két szemed. Így az agyba ugyanannyi információ jut el mintha egy 1080p-s filmet néznél. Szóval úgy is lehetne írni hogy 3D=1920x(2x540), 2D=1920x(1x1080) csak a lakosság igen nagy hányada képtelen fejben felbontani egy zárójelet, mert az bonyolult (főleg egyes felvilágosult társadalmakban).

Amúgy meg a 250 euró barátinak hangzik (~66 ezer), csak mire az hazánk polcaira kerül lesz vagy 80 ezer úgy meg már nem a Best Buy kategóriát képviseli. De örülök hogy végre kezdenek felhagyni az Aktiv Shutteres megoldásokkal és jönnek az olcsó de jó alternatívák. Csak így tovább!!!

irányok: Sosem értettem ezt a macerát a betekintési szögekkel sem. Én a monitort szemből nézem, max pár fokos eltéréssel. Így még nem találkoztam olyan monitorral aminek ne lenne jó a képe szemből. Ha ez is képes a képernyő síkjára mérten 90 fokban jó képet adni, pár fokos eltéréssel, akkor már jó monitor. Nem 8-an fogunk bámulni egy 23"-os képernyőt és nem oldalról akarom nézni (akkor már a trapéz forma zavaróbb mint hogy torzul a szín).
    Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák