- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
-=RelakS=- #2 üzenetére
Igen függőlegesen feleződik általában. Tehát 1920x540. Amúgy ez ne riasszon meg senkit se mert te ugyanúgy látod az 1080 sort, csak nem egyszerre hanem két részletben a két szemed. Így az agyba ugyanannyi információ jut el mintha egy 1080p-s filmet néznél. Szóval úgy is lehetne írni hogy 3D=1920x(2x540), 2D=1920x(1x1080) csak a lakosság igen nagy hányada képtelen fejben felbontani egy zárójelet, mert az bonyolult (főleg egyes felvilágosult társadalmakban).
Amúgy meg a 250 euró barátinak hangzik (~66 ezer), csak mire az hazánk polcaira kerül lesz vagy 80 ezer úgy meg már nem a Best Buy kategóriát képviseli. De örülök hogy végre kezdenek felhagyni az Aktiv Shutteres megoldásokkal és jönnek az olcsó de jó alternatívák. Csak így tovább!!!
irányok: Sosem értettem ezt a macerát a betekintési szögekkel sem. Én a monitort szemből nézem, max pár fokos eltéréssel. Így még nem találkoztam olyan monitorral aminek ne lenne jó a képe szemből. Ha ez is képes a képernyő síkjára mérten 90 fokban jó képet adni, pár fokos eltéréssel, akkor már jó monitor. Nem 8-an fogunk bámulni egy 23"-os képernyőt és nem oldalról akarom nézni (akkor már a trapéz forma zavaróbb mint hogy torzul a szín).
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Aoc monitor
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest