- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
közben a szellemképességre, és a visszatérő 3D inverz megjelenésére van egy elméletem:
A polárszűrő alatt van az lcd, és ahogy függőlegesen egyre magasabbról, egyre nagyobb betekintési szögből nézem, a polárszűrő és az lcd "elcsúsznak" egymáshoz képest.
Amúgy az volt a fura, hogy beálltam a tv elé, és mondom ez szellemképes... hátrébb mentem: megjavult. Közelebb mentem, legugoltam: megjavult -
dezz
nagyúr
"Amúgy ez ne riasszon meg senkit se mert te ugyanúgy látod az 1080 sort, csak nem egyszerre hanem két részletben a két szemed. Így az agyba ugyanannyi információ jut el mintha egy 1080p-s filmet néznél."
Ez egyszerűen nem igaz.
Nem kell butítani a népet, senkinek sem áll össze az agyában úgy, mintha full sorfelbontású lenne. (Ez teljesen más, mint az interlace.) Ehelyett a szem úgy áll be, hogy a két 540 soros kép egymásra helyeződik.
IPS-hez szokott szemmel marhára zavaró volt tegnap szüleimnél a TN-es monitoron, hogy szemből sem volt egyforma a kép, de ha megmozdultam, szinte szivárványszínekben "pompázott".
Hogy az egyéb különbségeket ne említsem.
(#3) Abu85: Szerintem ez típusfüggő.
(#5) Abu85: Max. a monitoroknál, a tévéknél biztos nem dobják a 100/120 Hz-t.
De ha jobban bejön a 3D, PC-n sem lesz létszükséglet az Nvidia 3D-Visonjére. Főleg, hogy gamingre is van már ingyenes alternatíva.
-
ViZion
félisten
Az 2D vs. 3D képleted igaz, ha a képpontokat nézzük. Viszont olvastam egy cikket vhol, hogy sokaknak megfájdul tőle a feje, mert az agynak ez sokkal több munka.
Még nem láttam huzamosabb ideig 3D-t, szal. nem tudom, hogy mennyire használható ez egy több órás BF meccsnél... Megvárom a tapasztalatokat, remélem lesznek tesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest