- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #100 üzenetére
Te erre reagaltal:
`Azt zavar, hogy egyenesen BUN Mo-n iPhone-t vasarolni, mert akkor te ujgazdag, b.zi, birka, hulye, meg apuci adta a penzt, vagy bunozo vagy...`-Igy:
`Ilyet ebben a topikban most senki nem mondott (aki meg máshol igen, az hülye, vagy irigy), ez már üldözési mánia. `
Oke, csak az elso 30 HSZ-t olvastam el, ott is akadtam parra, igy felesleges lett volna tovabb kutatni:`Egy kollégám is jót röhögött a sok barmon. -11. komment`
`Nemsokára ismét jót nevethetünk néhány hasonlóan ostoba emberen mint amilyeneket ez a csodás videó tartalmaz ` -17. komment
`Én ma már láttam egy random csaj kezében egyet... Rosszul megy.` -28. komment
`Sok a hülye` -29. komment
`Aztán ráragadt az iPhone-ra ez a negatív jelző, hogy a "buzik, metroszexuálisok stb. telefonja".`
-Ez altalanositas, nem gondolod, hogy a melegek CSAK iPhone-t vesznek.. Hany eves vagy? Emlekszem altalanos iskolaba, akinek barna borkabatja volt, az leb.ziztak. Kb ugyanekkora baromsag amit irtal -
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #120 üzenetére
`Nézzél már nekem olyan munkát itthon, ami annyit fizet, mint az angol átlag (havi 766 ezer ft NETTÓ).`
-Nem az angol atlagbert kellene figyelembe venni... Nem nekem kellene NEKED, vagy barki masnak munkat keresnem, nem az en feladatom.`Örülj neki inkább, hogy neked bagatell összeg kint az iPhone.`
-Anno az iPhone5-ot elso nap forintra atszamitva ~32K HUF-ert vettem (32GB)
-Iden az iPhone6-ot elso nap forintra atszamitva ~64K HUF-ert vettem (64GB)Szerintem ezeket az osszesegek siman lehetne bagatel osszegeknek venni, megha a magyar atlag fizeteseket vesszuk alapul.
`Nem vagy képes felfogni, hogy valaminek nem csak abszolút értéke létezik, hanem az adott ország fizetéseihez képesti értéke is. `
-Es itt jon amirol irtam fentebb, ami miatt nekem estetek. Az emlitett telefon mindenutt ugyanannyiba kerul nagyjabol. Mashol meg tudod venni, megint mashol 2-3 darabot tudnal venni a fizetesedbol, Mo-n pedig 2 havi fizetesedbol tudnad megvenni. Tehat ha az arak ugyanazok, viszont a berek alacsonyak, amit a link is igazol, akkor nekem van igazam, holott nem az iPHone a draga, hanem szarul keresnek az emberek.
Ha valakinek nem eleg a fizetese, akkor probal uj munkahelyet nezni, tehat egy keresni kell olyan munkat ami eleget fizet ahhoz, hogy meg tudjon az illeto elni belole.
Ha nem tetszik a munkam keresek olyat amivel elegedett leszek..Megismetlem: Ha hem fer bele egy iPhone, akkor olyan munkat kell keresni, ami normalisan fizet.
Emiatt nem vagyok Lazar Janos, se az a masik akarki, akit valamelyik idiota felhozott.
-
Hikvision
senior tag
válasz
Csapoati #120 üzenetére
Pedig van benne igazság amit ír. Jópofa lenne ha itthon mindent az átlag minimálbérhez igazítanának, azért mert a magyar annyiért is képes dolgozni 1 hónapot. Én itthon élek, saját vállalkozást indítottam a nulláról, és próbálok boldogulni, mert egyszerűen nem voltam hajlandó rabszolga lenni amikor, kitartó munkával, ésszel, és szerencsével jóval többre is vihetem akár ebben az országban is. Tehát nem az iPhone drága, hanem tényleg itt élünk ilyen szarul, de a szar és szar között is van különbség, ami csak rajtunk múlik. Vagy siránkozunk, hogy szar a fizetés vagy teszünk ellene, és próbálunk több pénzt összeszedni.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #115 üzenetére
Minden draga?
Nem lehet minden draga. Mindenhol ennyi. Tehat akkor mi a helyzet? Keves a fizetes..
Nincs ignorancia, egyszeruen, ha az iPhone mindenhol annyi a vilagon nagyjabol, akkor nem lehet, hogy a fizetes a sz.r? Ha a fizetes az alacsony, akkor kellene uj munkat nezni. ENNYI
Ti ignoraltok engem, mert allitottam valamit es ti nem akarjatok elfogadni..Nem fogok ezen vitatkozni itt senkivel. Akinek alacsony a fizetese nezzen mas munkat.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #103 üzenetére
`egy 200-250 ezres telefon igenis baromi drága`
-Ha az iPhone lenne draga, akkor siman tudnal sokkal tobb dolgot venni a fizetesedbol, jobb helyen laknal, jobb kocsid lenne, stb.Ha az iPhone draga, akkor a tobbi dolog olcsobb lenne, ergo olcsobb lenne az elet.
Mivel az iPhone mindenhol nagyjabol hasonlo arban van, ezert nem nevezheto draganak. Ergo nem draga, hanem a fizetesed alacsony -
henrik1
tag
válasz
Csapoati #103 üzenetére
Luxuspárizsi?
Egyébként azt nem vitatom, h egy 230.000 forintos telefon drága, csak azt nem értem, h ez a téma miért jön elő évről évre (és az esetek döntő hányadában valamelyik iPhone hír alatt). Van aki abban reménykedik, h ettől, vagy csak úgy magától olcsóbb lesz? Ennyibe kerül és kész, van aki meg tudja/akarja venni, mások pedig nem. De komolyan, folyton ezen rugózni...
A párizsihoz még annyit, h a 10k-s a Vertu, a 3000 forintos a Note 4 és az iPhone 6.
-
Touch-ko
őstag
`Angliában minek minősülne egy 3300 fontos telefon (az átlagkereset másfélszerese, mint nálunk az iPhone)?`
-Nemtudom.. Mivel az iPhone-rol beszeltunk, teljesen felesleges volna hasonlatokkal probalkozni.
Ha sarga lennek es csilingelnek en lennek a villamos... vagy a kinai srac a szomszedbolEsetleg Hepatitisem lenne
Azt zavar, hogy egyenesen BUN Mo-n iPhone-t vasarolni, mert akkor te ujgazdag, b.zi, birka, hulye, meg apuci adta a penzt, vagy bunozo vagy...
Gondolom a magyar iPhone tulajok 100%-a ebbe a kategoriaba esik, es a maradek 0% (azaz senki) nem dolgozhat meg valamiert kemenyen.. Nekem is volt otthon iPhone-om megsem tartozom a fentebbi kategoriak egyikebe sem..Aztan aki ugyanennyi penzt kiad valamelyik masik Androidos csucskeszulekert, az nem gond, o nem tartozik egyik fentebbi kategoriaban sem.. WTF?
-
CoDWaW07
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest