Új hozzászólás Aktív témák
-
henrik1
tag
válasz
Csapoati #103 üzenetére
Luxuspárizsi?
Egyébként azt nem vitatom, h egy 230.000 forintos telefon drága, csak azt nem értem, h ez a téma miért jön elő évről évre (és az esetek döntő hányadában valamelyik iPhone hír alatt). Van aki abban reménykedik, h ettől, vagy csak úgy magától olcsóbb lesz? Ennyibe kerül és kész, van aki meg tudja/akarja venni, mások pedig nem. De komolyan, folyton ezen rugózni...
A párizsihoz még annyit, h a 10k-s a Vertu, a 3000 forintos a Note 4 és az iPhone 6.
-
henrik1
tag
sokan valamiért úgy írnak ezekről a készülékekről, mintha kötelező volna őket megvenni. igen drága, ahogyan a Lexus LS is drága, vagy egy vacsora a Costesben. akinek nem telik rá, vagy nincs rá igénye, az vehet Volskwagen Passat-ot, vagy ehet a Rosensteinben, és akkor is elégedett lehet az életével.
-
henrik1
tag
a legolcsóbb kb 230 lesz (+- tízezer). ugyanúgy, mint tavaly, mint tavalyelőtt és azelőtt. szerintem lapozhatnánk már.
-
henrik1
tag
válasz
bollokcs80 #23 üzenetére
sztem 740.000 körül indul majd az ára és hónapról hónapra drágább lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest