Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hikvision

senior tag

válasz Csapoati #120 üzenetére

Pedig van benne igazság amit ír. Jópofa lenne ha itthon mindent az átlag minimálbérhez igazítanának, azért mert a magyar annyiért is képes dolgozni 1 hónapot. Én itthon élek, saját vállalkozást indítottam a nulláról, és próbálok boldogulni, mert egyszerűen nem voltam hajlandó rabszolga lenni amikor, kitartó munkával, ésszel, és szerencsével jóval többre is vihetem akár ebben az országban is. Tehát nem az iPhone drága, hanem tényleg itt élünk ilyen szarul, de a szar és szar között is van különbség, ami csak rajtunk múlik. Vagy siránkozunk, hogy szar a fizetés vagy teszünk ellene, és próbálunk több pénzt összeszedni.

• Hikvision

senior tag

Az iphone annak drága aki nem tudja megvenni, és általában ők is fakadnak ki állandóan, h mekkora szar. Egy telefon nem lehet státusz szimbólum, maximum az általános iskolában. Aki nem tudja megvenni, az ne sírjon, h drága, hanem vegyen olyan telefont amit megengedhet magának.Ez olyan mintha bemennél a Wallis-ba és elkezdenéd a szarrágást, h mitől ilyen drágák itt az autók, és h mekkora pofátlanság ez mert úgyis csak túlárazott szarok, mikor a suzuki hollósnál ugyan ilyen 4kerekü autók vannak tized ennyiért. Azt vegye mindenki akinek pénze van rá, és ha nem jön össze neki akkor se ócsárolja, csak azért mert nem tudja megvenni. Nekem a telefon munkaeszköz, és egyáltalán nem sajnáltam rá 235-ezret, mert 1 év mulva 180ért el tudom adni amikor kijön a következő.

Új hozzászólás Aktív témák