- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
válasz
Csapoati #120 üzenetére
Pedig van benne igazság amit ír. Jópofa lenne ha itthon mindent az átlag minimálbérhez igazítanának, azért mert a magyar annyiért is képes dolgozni 1 hónapot. Én itthon élek, saját vállalkozást indítottam a nulláról, és próbálok boldogulni, mert egyszerűen nem voltam hajlandó rabszolga lenni amikor, kitartó munkával, ésszel, és szerencsével jóval többre is vihetem akár ebben az országban is. Tehát nem az iPhone drága, hanem tényleg itt élünk ilyen szarul, de a szar és szar között is van különbség, ami csak rajtunk múlik. Vagy siránkozunk, hogy szar a fizetés vagy teszünk ellene, és próbálunk több pénzt összeszedni.
-
Hikvision
senior tag
Az iphone annak drága aki nem tudja megvenni, és általában ők is fakadnak ki állandóan, h mekkora szar. Egy telefon nem lehet státusz szimbólum, maximum az általános iskolában. Aki nem tudja megvenni, az ne sírjon, h drága, hanem vegyen olyan telefont amit megengedhet magának.Ez olyan mintha bemennél a Wallis-ba és elkezdenéd a szarrágást, h mitől ilyen drágák itt az autók, és h mekkora pofátlanság ez mert úgyis csak túlárazott szarok, mikor a suzuki hollósnál ugyan ilyen 4kerekü autók vannak tized ennyiért. Azt vegye mindenki akinek pénze van rá, és ha nem jön össze neki akkor se ócsárolja, csak azért mert nem tudja megvenni. Nekem a telefon munkaeszköz, és egyáltalán nem sajnáltam rá 235-ezret, mert 1 év mulva 180ért el tudom adni amikor kijön a következő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest