- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #100 üzenetére
Te erre reagaltal:
`Azt zavar, hogy egyenesen BUN Mo-n iPhone-t vasarolni, mert akkor te ujgazdag, b.zi, birka, hulye, meg apuci adta a penzt, vagy bunozo vagy...`-Igy:
`Ilyet ebben a topikban most senki nem mondott (aki meg máshol igen, az hülye, vagy irigy), ez már üldözési mánia. `
Oke, csak az elso 30 HSZ-t olvastam el, ott is akadtam parra, igy felesleges lett volna tovabb kutatni:`Egy kollégám is jót röhögött a sok barmon. -11. komment`
`Nemsokára ismét jót nevethetünk néhány hasonlóan ostoba emberen mint amilyeneket ez a csodás videó tartalmaz ` -17. komment
`Én ma már láttam egy random csaj kezében egyet... Rosszul megy.` -28. komment
`Sok a hülye` -29. komment
`Aztán ráragadt az iPhone-ra ez a negatív jelző, hogy a "buzik, metroszexuálisok stb. telefonja".`
-Ez altalanositas, nem gondolod, hogy a melegek CSAK iPhone-t vesznek.. Hany eves vagy? Emlekszem altalanos iskolaba, akinek barna borkabatja volt, az leb.ziztak. Kb ugyanekkora baromsag amit irtal -
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #120 üzenetére
`Nézzél már nekem olyan munkát itthon, ami annyit fizet, mint az angol átlag (havi 766 ezer ft NETTÓ).`
-Nem az angol atlagbert kellene figyelembe venni... Nem nekem kellene NEKED, vagy barki masnak munkat keresnem, nem az en feladatom.`Örülj neki inkább, hogy neked bagatell összeg kint az iPhone.`
-Anno az iPhone5-ot elso nap forintra atszamitva ~32K HUF-ert vettem (32GB)
-Iden az iPhone6-ot elso nap forintra atszamitva ~64K HUF-ert vettem (64GB)Szerintem ezeket az osszesegek siman lehetne bagatel osszegeknek venni, megha a magyar atlag fizeteseket vesszuk alapul.
`Nem vagy képes felfogni, hogy valaminek nem csak abszolút értéke létezik, hanem az adott ország fizetéseihez képesti értéke is. `
-Es itt jon amirol irtam fentebb, ami miatt nekem estetek. Az emlitett telefon mindenutt ugyanannyiba kerul nagyjabol. Mashol meg tudod venni, megint mashol 2-3 darabot tudnal venni a fizetesedbol, Mo-n pedig 2 havi fizetesedbol tudnad megvenni. Tehat ha az arak ugyanazok, viszont a berek alacsonyak, amit a link is igazol, akkor nekem van igazam, holott nem az iPHone a draga, hanem szarul keresnek az emberek.
Ha valakinek nem eleg a fizetese, akkor probal uj munkahelyet nezni, tehat egy keresni kell olyan munkat ami eleget fizet ahhoz, hogy meg tudjon az illeto elni belole.
Ha nem tetszik a munkam keresek olyat amivel elegedett leszek..Megismetlem: Ha hem fer bele egy iPhone, akkor olyan munkat kell keresni, ami normalisan fizet.
Emiatt nem vagyok Lazar Janos, se az a masik akarki, akit valamelyik idiota felhozott.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #115 üzenetére
Minden draga?
Nem lehet minden draga. Mindenhol ennyi. Tehat akkor mi a helyzet? Keves a fizetes..
Nincs ignorancia, egyszeruen, ha az iPhone mindenhol annyi a vilagon nagyjabol, akkor nem lehet, hogy a fizetes a sz.r? Ha a fizetes az alacsony, akkor kellene uj munkat nezni. ENNYI
Ti ignoraltok engem, mert allitottam valamit es ti nem akarjatok elfogadni..Nem fogok ezen vitatkozni itt senkivel. Akinek alacsony a fizetese nezzen mas munkat.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #103 üzenetére
`egy 200-250 ezres telefon igenis baromi drága`
-Ha az iPhone lenne draga, akkor siman tudnal sokkal tobb dolgot venni a fizetesedbol, jobb helyen laknal, jobb kocsid lenne, stb.Ha az iPhone draga, akkor a tobbi dolog olcsobb lenne, ergo olcsobb lenne az elet.
Mivel az iPhone mindenhol nagyjabol hasonlo arban van, ezert nem nevezheto draganak. Ergo nem draga, hanem a fizetesed alacsony -
Touch-ko
őstag
válasz
GeryFlash #94 üzenetére
Te meg tudnad mutatni azt a mondatot, ahol azt irtam hogy:
`aki nem tudja megengedni magának az iPhonet az annyit is ér...`Ha esetleg ilyet nem irtam volna, akkor inkabb maradj csendbe, az ostobasagodra szerintem nem kivancsi senki. Latod, megint Apple hir es jottok, hogy draga, `sz.r`, stb..
Ha draga, nem kell megvenni, es ide kommentelni. Ennyi. Szerintem szivesseget tennel sok embernek, ha ide nem irkalnal olyanokat amik a valosagod nem fedik..
-
Touch-ko
őstag
`Angliában minek minősülne egy 3300 fontos telefon (az átlagkereset másfélszerese, mint nálunk az iPhone)?`
-Nemtudom.. Mivel az iPhone-rol beszeltunk, teljesen felesleges volna hasonlatokkal probalkozni.
Ha sarga lennek es csilingelnek en lennek a villamos... vagy a kinai srac a szomszedbolEsetleg Hepatitisem lenne
Azt zavar, hogy egyenesen BUN Mo-n iPhone-t vasarolni, mert akkor te ujgazdag, b.zi, birka, hulye, meg apuci adta a penzt, vagy bunozo vagy...
Gondolom a magyar iPhone tulajok 100%-a ebbe a kategoriaba esik, es a maradek 0% (azaz senki) nem dolgozhat meg valamiert kemenyen.. Nekem is volt otthon iPhone-om megsem tartozom a fentebbi kategoriak egyikebe sem..Aztan aki ugyanennyi penzt kiad valamelyik masik Androidos csucskeszulekert, az nem gond, o nem tartozik egyik fentebbi kategoriaban sem.. WTF?
-
Touch-ko
őstag
`Abban méred valakinek a munkáját, hogy meg tud-e venni egy alma terméket vagy nem...?`
-Dehogy merem abba, ezt mibol kalkulaltad ki? Ezt irtad ironkiusan:
`Jajj, ne már Te is tudod, hogy az iPhone nem luxus termék, ahogy a golf sem drága sport`
Erre valaszoltam:
` Pontosan... Nem draga, mert tomegtermek. Nem mindenhol luxus eszkoz, egy kib.szott telefon.. Aki annak hiszi annak normalis munka utan kellene neznie.`
-Ergo, akinek egy telefon luxus annak talan nem az arat kellene okolnia, hanem a fizeteset, hiszen mashol is ugyanolyan arban van kartyafuggetlenul..
Esetleg beszelj a fonokoddel..
Esetleg jo lenne, ha nem forgatnad ki a szavaimat, mert vannak akik mindent elhisznek itt..
-
Touch-ko
őstag
`az i6-nál meg zsebben úgy maradt. azért a kettő között van némi difi`
-Igen, 9 darab keszulek. Hogyan lehetseges, hogy tobb mint 2 millio darabbol 9 hajlott meg, a masik millionyi nem. Vajon nem lehetseges, hogy nem rendeltetes szeruen lettek hasznalva? Kornyezetemben megfordul nehany i6 Plus, de egyik sem volt meghajolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest