- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért sírnak? Nem tudom. Hogy én miért sírok Facebook felhasználóként azt elmondhatom: a FB már nem az, aminek létrejött. Most már szinte csak az megy, hogy X, Y és Z cégek lájkoltatással, megosztással reklámoznak az ember üzenőfalán. Vagyis a jelenkori 'spam'-et már nem e-mail-zombigépek küldözgetik millió címre (bár csak itt tartanánk, könnyebb ezeket szűrni), hanem élő emberek egy-egy 'apróbb' nyereményért postolgatják az ismerőseiknek (itt jegyzem meg ismét, hogy a lájkoltatós, bejelölgetős, ... nyereményjátékok tiltottak is a FB-on; csak az érintett spam-eket kapókon kívül ez senkit nem érdekel). Ezzel pedig a FB közösségi lehetőségei korlátozódnak le, és lassan már csak arra nem lehet használni, amire való, amire készítették...
Ezért sírok én minden egyes ilyen FB-os nyereményjáték alkalmával. De hát ez én vagyok. Ti biztos öröltök annak, ha tele van szeméttel az üzenőfalatok, amiket csak úgy lehetne letiltani, ha tiltom az adott felhasználót - innentől meg akkor minek is van fent az ember, ha az ismerőseivel nem tud fent kommunikálni?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest