- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
(ÉN)közPONT #28 üzenetére
Sajnos ez így van....minél több a LED annál jobban megy a PC-d
(#29) Traxx: emberek 95%-a ovizik az FB-n. Játszani és főleg nyerni nem szoktam a fb-n ,de nekem nem is kell. Nem ér az annyit. Te legalább nem ebbe a kategóriába tartozol.
Ja hiába nyeri meg valaki itt MO-n a jegyet ha az út 10x annyiba kerül
10 ingyen napi jeggyel lehúzhatják magukat a TOI TOI-ban -
KAMELOT
titán
válasz
(ÉN)közPONT #25 üzenetére
Úgy őszintén! Én a képernyőt szoktam nézni és nem a gépem belsejét. Azért engem ilyen világítós trutyik nem érdekelnek. Engem a minőség / ár / teljesítmény érdekel.
Tudom sokan leszedik a gép oldalát és egész nap törölgetik meg nézik hogyan világít a 10 000 darab LED venti a gépben. Én inkább jobban szeretem ha van egy erős gépem és keveset fogyaszt ami a havi villanyszámlán meglátszik.
AX850 és AX1200 között csak 30euro eltérés van. Akkor inkább már az erősebbik és + 2év garancia.(#26) KaiotEch: ja apu megveszi a kisfiának azért meg a haverjának is gémer gépje van és neki is kell bele gémer táp gémer ramokkal. Én is ráírom a FSP SAGA II 500W-ra ,hogy gémer. Szóval parasztvakításnak jó ez a szó toldalék.
Sok hüle meg is veszi.
-
KAMELOT
titán
(#6) Runo és (#2) Retekegér......még jó ,hogy nem vagytok fent. FB retardáltaknak és ovisoknak van.
Én is kíváncsi lennék ,hogy milyen bél van benne és hogyan néz ki bévülről meg stb. 12V-os ágon a 83A jó! 80PLUS GOLD és az 5 év garancia is jó!
Árát viszont nemtudni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest