Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joci10

őstag

válasz KaiotEch #18 üzenetére

Miért sírnak? Nem tudom. Hogy én miért sírok Facebook felhasználóként azt elmondhatom: a FB már nem az, aminek létrejött. Most már szinte csak az megy, hogy X, Y és Z cégek lájkoltatással, megosztással reklámoznak az ember üzenőfalán. Vagyis a jelenkori 'spam'-et már nem e-mail-zombigépek küldözgetik millió címre (bár csak itt tartanánk, könnyebb ezeket szűrni), hanem élő emberek egy-egy 'apróbb' nyereményért postolgatják az ismerőseiknek (itt jegyzem meg ismét, hogy a lájkoltatós, bejelölgetős, ... nyereményjátékok tiltottak is a FB-on; csak az érintett spam-eket kapókon kívül ez senkit nem érdekel). Ezzel pedig a FB közösségi lehetőségei korlátozódnak le, és lassan már csak arra nem lehet használni, amire való, amire készítették...
    Ezért sírok én minden egyes ilyen FB-os nyereményjáték alkalmával. De hát ez én vagyok. Ti biztos öröltök annak, ha tele van szeméttel az üzenőfalatok, amiket csak úgy lehetne letiltani, ha tiltom az adott felhasználót - innentől meg akkor minek is van fent az ember, ha az ismerőseivel nem tud fent kommunikálni?!?

Új hozzászólás Aktív témák