- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Nem olyan ősrégen vagyok FB felhasználó, de 3 nyereményjátékban sikerült nyernem, kb. 50K összértékben. Mindez kb. november óta jött össze (kicsit régebben vagyok tag). Nos, amíg egy ovis meg retardált jelzőért cserébe negyedévente nyerek ennyit, addig jó. Ja amúgy 30 évesen nem tartom magam ovisnak
A hírhez: a FB játékhoz nem csatlakozok, mert ha nyernék, nem tudnék kiutazni...tehát meghagyom a lehetőséget másoknak, sok sikert
A GX450-em után pedig nem érzem, hogy nagy előrelépést jelentene nekem egy ilyen táp.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tudom sokan leszedik a gép oldalát és egész nap törölgetik meg nézik hogyan világít a 10 000 darab LED venti a gépben
hehehehh .... szoktam látni ilyen eladó gépeket az apróban"Gémer" = 775 esetleg 1156 2 mag...4gig ram ...6 cooler ..48 led ....2 fénycső ...uvreaktív sütyürütyü nemtommi a ""gémer"" gépházban (vmi torony )
Amúgy a rutinosabb Ph-sok jórészénél inkább vmi komoly HW van betéve egy midiT be ami nem olyan csillvill de teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Xbox Classic / Xbox 360
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest