- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Gratula, baromi nagy lett
Profi tervezés és kivitelezés!
Közben rájöttem mi bajom a színekkel: hogy a festés kiemeli a fa erezetét. Én a festéssel igyekeztem volna elrejteni hogy fa, mivel a formavilág nagyon futurisztikus és modern, véleményem szerint nem illik hozzá a fa minta. Az oldal vége felé vannak képek, amiken egymás mellett van a látványterv, és a kész cucc. Na a látványterveken szereplő festés illene hozzá, szerintem.
De ez mind egyéni ízlés kérdése, ettől függetlenül le a kalappal!
-
LLKobe
veterán
Végignéztem a worklog képeket, nagyon állat! Kíváncsi leszek a végeredményre, az biztos hogy a design nagyon jó, ha nem visz el díjat, akkor nincs igazság
Nem olvastam végig, ha jól látom akkor pácolva van? Ez lesz a végleges szín? Gondolom igen
Én mondjuk nem pácoltam volna, és nem ilyen színre, de ez már egyéni preferencia
-
törölt tag
kb hány négyzetméter a vége az anyagnak? annyira azért nem vészes, persze nem 20-30k, de a lvl 10 is 700 dollár körül volt, tehát nagyvonalakban ahogy nézem annyira nem térne el
persze nem azt mondom hogy abból kéne csinálni, hiszen az irdatlan ár, de ha a lvl 10-t elkapkodták annyiért ennek is lehetne akár piaca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- BestBuy topik
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest