- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
Szeretném mindenkinek megköszönni a szavazatát, amivel segített elhozni az O.A.C-nek a 3. helyet!
Ahogy már többször is írtam, 6 embert díjaztak. 1 első helyezettet, 2 második helyezettet és 3 harmadik helyezettet. És természetesen a Tower Mod-nál is 6 ember vitt el díjat.Köszönöm a szavazást, a like-okat, a hozzászólásokat mind sokat segített!
A következő versenyen is számítok rátok! -
Ger_man
senior tag
Hát elkezdődött a szavazás.
Ha valóban tetszett az O.A.C és szerintetek nincs tőle jobb a versenyen, kérlek támogassátok meg egy szavazattal.
A szavazók között is kisorsolnak nyereményeket, de ahhoz mindkét (tower és scratch) kategóriában szavazni kell!
-
Ger_man
senior tag
-
Ger_man
senior tag
ll-kobe: Hát lehet hogy a fa szeretete miatt van, de nem tudnék megválni az erezettől.
mrterminator:
Lehet renderelek majd egy alus textúrásat a kedvedért
belanet: Hát akkor már előre köszönöm! Talán karbon anyagminta is van a Solidban
Köszi srácok!
-
Ger_man
senior tag
belanet: Köszönöm szépen!
Hát végre elkészültek a képek is! Nagy köszönet Nagy Attilának ezúton is!
Itt lehet csemegézni -
Ger_man
senior tag
Nem volt baj a rádiusszal. A problémát én kreáltam, mert ahol megrepedt ott két egyenesen vágott szakasz találkozott, így sarkot létrehozva, ami egyben feszültséggyűjtő pont lett... amire mérnökként illett volna figyelnem... de sajnos már megint vizsgatanulás után hajnal 2-kor készült el a vágásterv, mert aznap, vizsga után meg mennem kellett vágni. Na mindegy hülye voltam, és most még egy darabig piszkál fog, lévén hogy nem mostanában fogom cserélni...
OutsideR: Hát a kábelek színét az alaplapom adta, de lehet most már én is inkább feket-fehér harisnyát használnék, mert ez már behatárolja milyen lapot vehetek következőnek
-
Ger_man
senior tag
Köszönöm!
No de fehérben?
Talán teljesen feketében. Amúgy érdekes dolog ez egyébként, anno minden PC fehér (UV-re vaj) színű volt, akkor mindenki feketét akart. Most minden fekete, ezért most jöttek a kombók (amik nagyon tetszenek nekem is, ezért is ilyen az O.A.C) és van teljesen fehér is már... ami még mindig nem tetszik, de kitudja idővel
-
Ger_man
senior tag
És végre egy kis ízelítő a hamarosan érkező végső képekhez:
Klikk ide -
Ger_man
senior tag
Köszi
Hát én is abból indultam ki, hogy általában akár milyen gépháza is van az embernek levett oldallappal valahogy jobbak a hőmérsékletek. Persze ez a szoba hőmérsékletétől is függ
A régi CM Elite 331-es házamban ha nem számolom a VGA és CPU 12cm-es ventijeit, akkor 3db szintén 12cm-es légkavaró volt benne. Így azért hangos volt. Most ezek úgymond eltűntek a képletből, és a CPU-VGA-n is max 1000rpm-el mennek a ventik, igazából a winyót lehet hallani hogy "dolgozik".
Azt nem állítom hogy hűvösebb, a winyó semmi kép, és az alaplap északija is mintha melegebb lenne. A vinyó 8-10°C-kal (40°C), de erről a mobil rack tehet, az alaplap 2-3°C-kal. Proci VGA marad annyi amennyi. Annyira azért nem mértem ki a változást.
Aki halkabb gépet akar annak érdemes nyitottban gondolkodni, akinek 5-6db venti van csak a házban és kell is neki a hűtés miatt, akkor inkább ne költözzön
Nekem ugye nincs erőművem, a proci az forrófejű, de a VGA ezzel a hűtéssel megáll 60°C foknál még furmark alatt is, OC mellett (775/1000@980/1150).
-
Ger_man
senior tag
hardline & Troyan001: Köszönöm szépen!
Buster17: Hát az lenne a cél a versenyen
Am, érdemes lesz majd jövőben rákukkantani a work-logomra, mert hála jóbarátomnak, Nagy Attilának, olyan képek születtek a kész házról, hogy inkább azokat nézegetem, mint a kész O.A.C-t azt asztalon
-
Ger_man
senior tag
Bobó_20: Ennek örülök!
atike: Ne is mond, néha teljesen ki is ment a fejemből hogy fényképezni is kell
adam12221: Én is szívesen látnám a boltok polcain
Frenky89: Így van, minden saját "gyártmány". Gondoltam üt majd, hogy a végtermék teljesen megegyezik a renderrel.
Dany007: De sok volt
Ahogy írtam mindent én rajzoltam. Nem kell hozzá más csak egy vonalzó
És igen M1:1-es minden.
mrterminator: Hasonlókat vallok én is. Ahogy Vásárhelyi tanár úr mondaná: "Nincs olyan, hogy csak azért, Gergő"
-
Ger_man
senior tag
válasz
#25954560 #38 üzenetére
Ez igaz, bár a procihűtőt sokáig használ az ember... a verseny miatt a napokban neveztem be egy CM TPC800-ra, azzal elleszek, bár annyit tud mint a régi jó öreg OCZ Vendettám.
A VGA hűtőtől sem válok meg, talán elboldogul egy 7850/R9 270-el ha fejlesztésre kerülne a sor
-
Ger_man
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat, igazán jó érzés, hogy sokaknak tetszik a O.A.C
Megpróbálok egy-két kérdésre válaszolni, így egyben:rudi: Igen, vicces volt hogy az nap hirdették meg a VMV-t mikor elkészült a cikk
Ott a helye a gépnek, a keresztapáméval egyetemben... övé a numeró kettes Más hardverekkel. Mérges voltam tavaly mert már akkor is megvolt a gépház... ha nem is teljes pompájában, de használható volt. De arról információ hiányában lecsúsztam.
ViZion: A kábelek rontanak az összhatáson főleg a VGA kábele. Két okból lett felül az IO, 1. otthon és a koliban is kis helyem van, és utáltam hogy mindig keresnem kell a bemeneteket; 2. a VGA/procihűtő végre látható. De fő ok a kényelem volt. A lamellák sokat takarnak de nem mindent. A verseny vége felé lesznek képek hogy milyen használat során
szente: Pár adat: faanyag (rétegelt lemez): 7500ft; lézervágás: 8830ft; CNC: 4600ft. És még sok más... mint LED, harisnya, kábelek, kábelvégek, felületkezelő anyag.
nakos1212: Vicces mert legjobban az ASUS Crosshair IV-ese illene bele... a FET-NB-SB hűtése nagyon hasonló lamellákkal építkezik. Ahhoz meg tényleg a vörös led illene. A ház nem hardverspecifikus, tehát cserélhetőek a hardverek... csak akkor a kábeleket is újra kell harisnyázni
ak76: Az piaci árát, a beletett munkaidő nyomja fel... nagyon hosszadalmas az alkatrészek felületkezelése.
blackrulz: Két darab van belőle
Keresztapám mikor meglátta a rendereket, rendelt egyet belőle. Igaz az övé még nem használható, de hamarosan az lesz, a VMV-ig biztosan.
A akril lapból lenne igazán csak megfizethetetlen, nagyon drágák, és csak azt lehet vágni lézerrel. Az anyagár sajnos nem volt ingyen, a tömörfa igen az volt otthon. Illetve a felületkezelőt anyagot ajándékba kaptam jóbarátomtól.Zoltn: PÜ-ben beszélhetünk
McDuglas: Sajnos nem számoltam, de jó párszor leültem a géphez
Laox: Hasonló elveket vallok én is. A szélzaj nem nagy, 800-1000rpm-en mennek a ventik, a winyót hallom néha ha "dolgozik"
Bobó_20: Szavazni majd január 31. után lehet. Az a pályamunkák befejezésének határideje.
Bocsássatok meg ha valakinek elírtam volna a nevét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motoros topic
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest