Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
#42308056 #23 üzenetére
Ha nem is használod akkor ennyire sem érthető hogy miért problémázol. Mégegyszer, teljesen érthetően és világosan le van írva, hogy a Deezer prémium hozzáférést kapsz nem pedig ingyen korlátlan netet, sehol nem írják hogy ingyen netet is adnak mellé. Nekem is Deezer csomagom van, wifin letöltöm rá akár azt az 50 albumot is amit hallgatni akarok oszt' jóccakát'.
A vacsorás hasonlatod pedig téves, több okból is. Úgy a helyes, hogy megnyerted az ingyen vacsorát (Deezer hozzáférés) de az odautazás árát nem állják helyetted (net). Amikor pár éve nyertem egy 3 nap/2 éjszakát teljes ellátással, kajával mindennel tök ingyen egy Hotelben a Mátrában az se tartalmazta az oda és visszautazás árát, azt nekem kellett állnom.
-
-
zseko
veterán
Na az 'ingyen' Facebook nekem havi 500 forintomba kerül - ennyit emeltek a díjcsomagom árán (mások ingyen Facebook-ja, nekem már nincs).
-
zseko
veterán
ejj, én meg letöröltem magam róla, megyek és a kardomba dőlök, hogy nem tudom kihasználni
inkább dupláznák a netes csomagokat, annak többen és jobban örülnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest