- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Te fontosabbnak tartod az átlagot. Értem én. Csak szerintem jobb egy minimum 25 maximum 50. Mint egy minimum 15 maximum 60. RTS multi közben marha zavaró, ha hirtelen leugrik az fps. Aztán amiatt elnézel kis mikro dolgot és máris elveszítetted a játékot. Az átlag lehet jó magas, ha közben sokszor leesik, akkor jobban fog zavarni, mint egy alacsonyabb maximum.
-
WayneGace
őstag
válasz
ForRedGlory #225 üzenetére
Iponnál is van Asus.
-
WayneGace
őstag
Nem ellened szól, csak nem értem, hogy az miért lenne jobb. Most is felmegy egy webáruház oldalára az ember pl 680-ast megnézni, akkor lát 130k-180k Ft-ig minden fajtát. Kezdje el bogarászni, hogy mégis melyik, mit tud. De 7970 is van 100k-170k Ft-ig. Szóval egyáltalán nem érzem rossznak, hogy a mostani változásokkal új számozásba kezdtek.
-
WayneGace
őstag
Bevezetőnek olyan magasra lőtte be az árakat az nvidia, hogy amcsi fórumokon is a legtöbben elküldik a fenébe őket. Aki meg 0. napon akar kártyát, az így is megveszi. Fog ez még lejjebb menni.
-
WayneGace
őstag
válasz
Bugfix1984 #183 üzenetére
Jó kis headset mellé adnak egy remek vga-t is.
Némileg meglepő, hogy játékkupon nem jár egy ilyen kártyához.
-
WayneGace
őstag
Tök jó, hogy ezt a sok okosságot mindkét topicba bemásoltad. Az árán kívül nincs semmi baj a 780-al. Nem igazán értem, hogy miért baj, hogy "butított titán". Tuningolva hozza az alap Titán szintjét, ami a jelenlegi csúcs egy gpu-s kártya.
Negyedéves és éves eredményekre se ártana ránézned. AMD és Nvidia közül AMD-nek van inkább aggódnia valója. -
WayneGace
őstag
Persze, nyilván lentebb vinné azok árait is. Csak egy elfogadható vagy akár tényleg jónak mondható árazással valóban nagyot durranthatna a kártya, mert egyébként jó darab.
Csak nehogy az legyen a vége, hogy az Nvidia kb. leszarja az árversenyt. AMD arra reagálva szépen mindig majd belövi a saját árait épphogy a rivális kártyái alá, kb. 10 dollárral. A fogyasztók meg csak pisloghatnak. -
WayneGace
őstag
Nagyon jó kártya, tetszik. Az ára meg egy vicc. Nyilván itt Mo.-on még drágábban adják, mint például németeknél euróban. Ha 130k körül lenne, akkor sok embernek jó vétel lenne, de így nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest