- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
ForRedGlory #247 üzenetére
Hétfőn Budaörsön tudok adni, ha az Neked útba esik. Árat privátban meg tudjuk beszélni, bár fejből csak közelíteni tudom, de Iponnál biztosan olcsóbb.
korion: már kifejtettem tegnap, tudja mindenki, aki ilyet vesz, én is tudom, hogy semmi értelme, de szerencsére megengedhetem, akkor meg miért ne?
-
deicide
veterán
válasz
ForRedGlory #243 üzenetére
Akkor már két 780sli konfig van legalább a PH!-n. És még azt mondják nem fog fogyni :-)
Egyébként ha előbb szólsz, 4db Asust is tudtam volna adni raktárról.
-
deicide
veterán
Na igen, de akkor a jövő héten érkező 770-et minek hívták voltna, Titan LELE?
Hogy ON is legyek, elégedett vagyok a teljesítményükkel, kompromisszumok nélkül megy a Metro - Last Light és a Crysis 3 is 60fps-el 2560x1440-ben. Még a Grid 2-re leszek majd kíváncsi, de szerintem ott sem lesz gond.
Abu85: Az logikusabb lett volna. Lehet az van a háttérben, hogy a 7-es sorozat csak ilyen pici lesz és a következő generációnál beérik számozásban az AMD-t és akkor mindenkit jóól összezavarnak a 8-as szériával
-
deicide
veterán
Viszonylag sok nVidia/AMD riportot látok és a legtöbb helyen 60-40 az eladott nV/AMD arány, azé' ne temessük már, mert neked személy szerint nem tetszik a stratégiájuk. Lesznek szép számmal, akik megveszik az ára ellenére is, még ha nem is ésszerű. Én is lecseréltem a 670-eket 780-akra, abszolút szar befektetés, de nem érdekel. Volt 7970-em, nem jött be, az nVidia pedig igen. Közben meg jelenleg hetente 3-4 órát játszom csak mindössze, de 2560x1440-ben, az a kevés játék legyen akadásmentes.
Azt kellene megérteni, hogy valakit nem érdekel, hogy másból jóval olcsóbban ki lehet hozni ugyanazt, vagy jobb teljesítményt. Viszont 2 GPU-val a780 SLI-nél jelenleg nincs erősebb, csak a Titan, így nekem ez volt a legjobb megoldás.
Ha kíváncsi vagy, a találgatós topikban Unigine tesztek is vannak már, de hasonlíthatunk itt is, ha van eredményed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest