- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergei
tag
Amit én használok, ott valószínűleg inkább FP32, ugyanis a DP bekapcsolásával valamennyivel több lesz a renderelés ideje.
De legalább a butítás nélküli dupla pontosság maradt TITAN-exkluzív feature, így, hogy nem lehet aktiválni a 768 DP-egységet, nem túl acélos a 780 FP64-teljesítménye, hiába a GK110-es GPU. -
Szergei
tag
Igazság szerint nem csak játékra, hanem renderelésre is használom néha, oda viszont nagyon jól jön a 6 GB VRAM (játékban sem kihasználhatatlan, utóbbi majd a logoutos cikkemből kiderül -ha megjelenik).
Tehát önmagában nem b@szná annyira a csőröm a ("mindössze 3 GB-os") 780-as, de elég kevés az esély rá, hogy ne legyen belőle 6 gigás változat, szintén "olcsóbban", mint a TITAN.
Az pedig, hogy truly unique-nak hazudták a TITAN(-hűtés)t, kb. már csak az überelné, ha az FX 5800-at (vagy a GTX 480-at) whisper quiet-nek neveznék. -
Szergei
tag
Nemrég fejeztem be egy írást a Logout-on, ami nem tudom, hogy meg fog-e jelenni valaha, ezért addig nem nagyon minősítgetném a 780-at és a 700-as szériát, de elragadott az indulat, így erre muszáj reagálnom:
"tetszik, hogy a Titan és a 690 termékminőségét elérhetővé tették alacsonyabb ársávban is"
Nekem sajnos nagyon nem, ezzel kiderült, hogy gátlástalanul a pofájába hazudtak a Titan-vásárlóknak, legalább a burkolat lehetett volna műanyag, ezt nem tudom, hogyan magyarázzák majd:
"GTX TITAN is beautiful inside and out. It'smeticulously crafted from the highest materials to give you a truly unique device with unprecedented performance. "
Ezek után marhára egyedi, javaslom nekik, hogy a GeForce 2 MX-ig bezárólag, visszamenőleg csinálják meg ezt a hűtést minden kártyájukhoz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest