- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Az a nem hivatalos üzleti dokumentum a befektetőknek készült, hogy tudják mit akar a cég.
Vagy nem. Tudod? Tudhatod biztosan? Csak találgatsz. Pont ez szokott lenni a cél az ilyen "kampányokkal", hogy találgassanak a befektetők is végtére is őket kell megszerezni, pénz nélkül nincs semmi.
Meg egyébként is százféleképpen lehet játszani, lásd öszödi beszéd itthon, kiszivárgott, de másképpen ugyan hogy lehetett volna kommunikálni lemondás nélkül, hogy elkúrtuk? Lehet eszköz is. Itt milliárdok forognak és nem Ft-ban, ne akarjuk megmondani a tutit szerintem. -
rocket
nagyúr
"Az NV-nek most gyorsan kell egy olcsó chip."
Ezzel egyetertek, 40nm-es G94-et es G92-ot levalto GPU-k kellenenek minnel elobb, ha igaz, hogy Q3-ra csusztak, es marciusban kijon a 40nm-es RV740, akkor lesznek meg nehez napjaik, az 55nm-es G94/G92 GPU-kkal kell felvenni a versenyt arazasban az RV740 variansai ellen, nem a befektetok alma lesz.
Teljesitmenyben nem hiszem, hogy gondban lesznek, a 9800GT valoszinuleg osszesegeben felfogja venni a versenyt a RV740XT-vel, a DX10.1 az AMD nem letezo marketingjet nezve nem sok hatranyt fog okozni nekik uzletileg, 1 jatek meg nem valtja meg a vilagot a DX10.1 kapcsan.#27:Szerintem ne nagyon reklamozd ezt a 20k alatti RV740-et HD4830 teljesitmennyel, mert az euro 300ft fele kozeledik, es biztos, hogy a RV740XT ami HD4830 szintje korul varhato nem lesz europaban 70euro kornyeken (persze allhatunk optimistan is a dolgokhoz, es 250ft lesz addigra az euro, + magyar kereskedelem, es akkor igazad lehet
)
-
mephi666
nagyúr
nem bírom ki, hogy ne szúrjam be ezt a képet azokból az időkből, amikor még nem spóroltak a nyákkal:
amúgy nagyon sajnáltam, hogy a rampage előtt megvette a 3dfx-et az nvidia és nem jöhetett ki az a kártya
v5-öknek a t&l hiánya volt a gyengéje, de a rampage-be már beépítették és a teljesítményét gef4 körülire saccolták anno... nem lett volna gyenge... szerintem megmenthette volna a céget... kár értük...
na, offot félretéve... 90-es évek végén még elég sok cég volt a vga-piacon... akkor még szerintem nem volt az nvidiának előnye, de számolhatunk úgy, hogy kb 2000-től 2007-ig minden évben sokkal nagyobb haszonnal zártak, mint az ati... 2008 az atié... ez nem jelent semmit... épp ezért nem szabad temetni, mert ha összességébe nézzük, szerintem magunk alá pakolnánk, ha megtudnánk, mekkora tiszta haszont szerzett eddig az nvidia... és nem olyan hülyék, hogy most maguktól kiszálljanak és átengedjenek mindent az atinak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest