- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nem bírom ki, hogy ne szúrjam be ezt a képet azokból az időkből, amikor még nem spóroltak a nyákkal:
amúgy nagyon sajnáltam, hogy a rampage előtt megvette a 3dfx-et az nvidia és nem jöhetett ki az a kártya
v5-öknek a t&l hiánya volt a gyengéje, de a rampage-be már beépítették és a teljesítményét gef4 körülire saccolták anno... nem lett volna gyenge... szerintem megmenthette volna a céget... kár értük...
na, offot félretéve... 90-es évek végén még elég sok cég volt a vga-piacon... akkor még szerintem nem volt az nvidiának előnye, de számolhatunk úgy, hogy kb 2000-től 2007-ig minden évben sokkal nagyobb haszonnal zártak, mint az ati... 2008 az atié... ez nem jelent semmit... épp ezért nem szabad temetni, mert ha összességébe nézzük, szerintem magunk alá pakolnánk, ha megtudnánk, mekkora tiszta haszont szerzett eddig az nvidia... és nem olyan hülyék, hogy most maguktól kiszálljanak és átengedjenek mindent az atinak
-
mephi666
nagyúr
nem kell félteni az nvidiát szerintem... 2008 nem az ő évük volt, ezt alá kell írni... de rengetegen rosszul zárták az évet... és nem csak a számítástechnikára értem ezt... előtte termelték maguknak a bevételt rendesen... most ez nem jól jött össze (igaz az atinak is lehetett volna ennél is jobb), de ha a mostani helyzetből indulnak ki és a taktikájukat/stratégiájukat újragondolják, akkor 5 és 10év múlva is a vga-piac egyik legnagyobb versenyzőjeként lesznek jelen... ahogy látom, a komolyabb cégek nem állnak neki most kapálózni, mert azzal lehet csúnyán bebukni... inkább picit visszavesznek és kivárnak... szerintem ezek csinálják jól...
mod: olyan ez a helyzet, mint pl kártyában... van, hogy nem jön a lap és ilyenkor lehet kapálózni/hazárdírozni, hogy a "szinte semmire" felrak az ember mindent... de így be is lehet bukni azonnal... az igazán profi az inkább ilyenkor kivárja, hogy újra jöjjön a lap és biztosra megy... -
mephi666
nagyúr
ez már mennyiség, ha csak a palit 400ezerrel kevesebbet rendel... főleg, ha ez tényleg a drágább árkategóriát érinti... ide már tényleg erősebb forint kellene és pár hónapon belül akkorát esnének itthon is a gtx200as árak, hogy csak na...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest