- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Parallaxis #150 üzenetére
most komolyan nem erted, hogy nem en allitom, hogy mennyi watch fogyott, hanem az altalad bennfentesnek velt elemzok?
tessek, itt is egy bennfentes elemzo. vagy most itt csak az szamit ebnnfentesnek aki negy milliot ir?
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #150 üzenetére
Na valahol ott kezdődik a probléma, hogy te azt hiszed, hogy látják...
"benfentes"
De akkor jól van 100% a hibahatár akkor. -
Воланд
titán
válasz
Parallaxis #143 üzenetére
ennek semmi koze ahhoz, hogy en milyen informaciokhoz ferek hozza...
-
lorinser
senior tag
válasz
Parallaxis #144 üzenetére
ifanatikussal nem érdemes vitatkozni mert nincs értelme. Ezt már többször megfogadtam, még is beleestem ebbe a hibába. Most megbuktam.
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Szóval a woland_y2k által írt 100%-os eltérés a becslések között belefér még a hibahatárba?
Vagy csak a random generátor más számot dobott az elemzőknek? -
Воланд
titán
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
nem lehet kiszamolni, mert nem adtak meg atlag arat. ezert van az, hogy egyes elemzok szerint eladtak negy milliot masok szerint meg ket-harom milliot.
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #124 üzenetére
"elemzők szerint"
Hagyjuk már a szerencséteken szellemileg korlátozottakat... A brit tudósok hasznosabb tevékenységet csinálnak mint ezek.
Elég vicces, hogy ha A csoport a hasára üt mond valamit az igazabb, mint B csoport a hasára üt és mond valamit. Az elemezők max. vicc kategóriába tartoznak.
Ha az Apple nyilvánosságra hoz adatokat akkor lehet számokról beszél, addig meg csak képzeletbeli számháborút folytattok randomgenerátor számokkal! -
lorinser
senior tag
válasz
Parallaxis #123 üzenetére
"Nem azért veszek tabletet, hogy desktop alkalmazásokkal bohóckodjak rajta, arra tabletre optimalizált alkalmazások valók, amik Windows alá nincsenek. Ha desktop alkalmazásokat akarok használni, akkor notebookot, vagy desktop gépet veszek," - látva, hogy a Surface-ből egyre többet adnak el ha jól tudom, akkor az alma is ebbe az irányba akar menni. Gondolom akkor már óriási, világmegváltó ötlet lesz...
-
oszi666
őstag
válasz
Parallaxis #118 üzenetére
Másfél évig használtam egy ipad 3-at (Két éve pedig egy iPhone-t). Neked viszont a nem használtad nincs tapasztalatod mondatból levágós, hogy tipikus Apple-fan van, Szerintem ezt a beszélgetést fejezzük be, mert semerre sem halad.
-
lorinser
senior tag
válasz
"de használni nem fogod tudni, mert kezelhetetlen lesz ujjal és tabletként használva." - látom elkerülte a figyelmedet, hogy a Surface Pro-hoz digitális tollat is adnak de akár egeret is csatlakoztathatsz.
-
Szakiii
addikt
válasz
Igen csak amíg a windowsos tableten elindítod a rendes ps-t egy mozdulattal csinálhatsz belőle teljes értékű laptopot és már mehet is a tényleges munka...
-
oszi666
őstag
válasz
Parallaxis #71 üzenetére
Nem értem mi az összefüggés. Azért, mert el vannak árazva attól még lehetnek kelendőek. Tudom tudom, el ne mondja senki, annyiért van jó áron, amiért megveszik, de egy iPad akkor is túl drága szerintem a funkcionitásához képest. Egyszerűen nem jó tabletnek az iOS. Felnagyított iPhone, és szinte semmilyen módon nem használja ki a nagyobb képernyő adta lehetőségeket. Egy csomó mindennel fel kellene dobni, pl a Samsungos érintőtollas cucc nagyon bejönne. Azt összekombózni egy business kategóriás vázzal meg akkuval, az lenne a mennyország (Számomra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest