- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Nekem sincs vele semmi problémám. Hozzá kell tennem, hogy én nem is szoktam keresni. Szóval nem is tudom mi az az oled smearing, meg bleaching, stb. A fekete az fekete, jók a színek, nem zöld a kijelző. Nekem semmi gondom bajom nincs vele.
Wifi, 4-5G meg mindig van, egyedül itt a házban a liftben nincs, de ott még semmivel nem volt.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
navigator7 #285 üzenetére
Szia,
Nem igazán tudni, de mivel nem hallani róla ezért gondolom pozitív. Mindig oda viszed vissza, ahol vetted. Ha ez a Nothing, akkor nekik, ha hazai kereskedő, akkor neki.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Napfénysüti #282 üzenetére
Megjelenés óta használom. Nincs gond a kijelzővel
-
KonzolKartel
őstag
válasz
tomboy0013 #140 üzenetére
Elégséges, így ahogy mondod.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
DrDoktor #137 üzenetére
Áh, köszi, így már én is felraktam.
Egyelőre csak azt vettem észre, hogy ezzel az update-el túl melegszik gps+vezeték nélküli töltésnél.
Kocsiban vez.nélküli töltős tartóm van, bekapcsolom a gpst és egy két perc múlva már ki is írja, hogy túl meleg a telefon, hibákat tapasztalhatok. Ettől függetlenül működik, csak jön a értesítés.
Korábban ilyen nem volt. -
KonzolKartel
őstag
Erős általánosítás. Leginkább az idősebb korosztály van kitéve potenciális veszélynek. Aki valamennyire is ért az informatikához az nem nyit meg ismeretlen fájlokat, és nem kattint rá az "Ön nyert" popupokra, stb.
Mivel én nem értek hozzá, ezért a kitaposott ösvényen megyek, így mások által készített modulokat használtam, akkor is, ha a frameworkon akartam módosítani. Mindig megtaláltam azt, amit akartam.
-
KonzolKartel
őstag
Az emberek 90% nem tud erről a telefonról. Ez az első készülékem az elmúlt 7-8 évben, amit nem rootoltam (egyelőre), és nem hackeltek meg egyszer sem. Ha meg akarnak hackelni, nem azon fog múlni, hogy SU vagyok e.
Xposeddel tényleg nem egyszerű, de az is olyan, hogy csak egyszer kell végig szenved.
A Phone 1 réteg termék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, gyors és jól árazott telefonnal ül vissza Carl Pei az iskolapadba.
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest