- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt01
csendes tag
válasz juve600 #1688 üzenetére
Köszi a javaslatot. De szerintem ez az, amit mindenki, aki a telefonján él, szeretne elkerülni. Ráadásul jó pár telefonon megéltem már főverzió váltást (többek között ezen a készüléken is) és sosem volt ilyen probléma. Nyomtam egy wipe cache-t, aztán ment minden tovább. Nem kellett újra belakni a telefont. Ezen a készüléken viszont nincs a recoveryben wipe cache, csak factory reset.
-
TomMusic
őstag
válasz juve600 #1681 üzenetére
Nekem Telekom + Voda SIM van benne, Telekomost használom hanghívásra, Vodásat mobilnetre.
Én már beletörődtem hogy ez ilyen. Havi kb. 1-2x jön elő.
#1682 Grecky
Basszus tényleg, így már nálam is leesik az FPS, de csak az alkalmazásváltóban.
Viszont utána bezártam a lapokat, megnyitottam újra 3-at, és így már nem jött elő.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
pataig
tag
válasz juve600 #1621 üzenetére
Sajnos nem! Voltam több használt mobilosnál is, de még ők sem láttak...persze rendelni tudnak, ha kell.
Most gondolkodom, hogy felmegyek Pestre, de nem tudom, hogy van-e valahol kiállított darab (alza, emag, stb)...megnézném a fehéret.
Igazából a legjobb lenne, ha itt Bács megyében lenne valaki akinek van ilyen készüléke,s megtudnám fogdosni.... -
TomMusic
őstag
válasz juve600 #1608 üzenetére
Bár ez nem matt, sőt, eléggé ujjlenyomat mágnes, de nekem nem csúszik: [Spigen Ultra Hybrid Space Crystal Nothing Phone (1)]
Gondoltam rá hogy leváltom, de akkor nem látnám a teló szépséges mintázatát.
Mondjuk ennyit nem ér, én novemberben még 4990Ft-ért vettem.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
daninet
veterán
válasz juve600 #1602 üzenetére
"improved compatibility with certain chargers"
Jah a legnagyobb pofáraesés volt, amikor a laptopom töltőjét nem vette be a telefon. Volt 2 év az életemben amikor 1 töltővel el tudtam itthonról indulni, most megint kettővel járok
Már teszem is fel kipróbálniMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz juve600 #1598 üzenetére
- Gboard méretét lehet állítani ?
tudtommal nem
- rezgés erősségét lehet állítani ?
Lehet, Input>Gboard>Preferences>Vibration strength on keypressEsetleg nézz rá a Swift Keyboard-ra amit a microsoft csinál. Az teljesen testreszabható méret és gomb ügyileg.
Viszont ennek a telefonnak elég erős a rezgő motorja, nekem 2ms-ra állítva is olyan mintha valami hangeffekt lenne bekapcsolva
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
SsPL711
őstag
válasz juve600 #1241 üzenetére
Tegnap kora este jött, nehéz lenne akksi időt mondani egy fél nap használat alatt.
De, eddig én nem látom azt a drasztikus merülést amit itt írt valaki.
Most is 2 napot prognosztizál az akku menüpont 75%-nál.
De, nekem a 2.0 előtt is elment 3 napot.
De, nem vagyok egy hardcore user.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
gretzky77
veterán
-
Lasy
veterán
válasz juve600 #1192 üzenetére
Kicsit a beállítások változott, a fontosabbak az elején nagyban vannak. Mármint kinek mi a fontos.
Illetve valaki kérdezte, hogy hol lehet állítani az Allways ön Display -t
Számomra nincs különbség, szerintem elég a 8. Esetleg ha nagyon sokat akarsz játszani. Igaz már nem is tudom melyik van nekem[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz juve600 #1078 üzenetére
Nekem roaming alatt volt hova, de kétszer jelentettem a Szolgáltató felé, amire az volt a válasz, hogy minden rendben. Mégis amikor a netet bekapcsoltam elment a térerő, és nem jött vissza addig míg ki nem kapcsoltam. Most már jó.
Illetve azt sajnálom, hogy roaming alatt a WiFi hívás nem működik+36702778032
-
xkoti
senior tag
válasz juve600 #1071 üzenetére
Szintén probléma nélkül kikapcsolható hívás minőségére sincs panasz.
Őszinte leszek én személy szerint nem találtam hátrányt a telefonnal és valóban igaz, hogy megkérdezik az emberek mégis milyen telefon ez
Az megint másik, hogy nagyon sok ismerősöm le ragadt az iphone/samsung márka névnél így nem nagyon értették először.Én bátran ajánlom ezt a telefont.
KO
-
Lasy
veterán
válasz juve600 #1071 üzenetére
Nem kötelező használni a villogást. Én pl csak akkor használom mikor fejjel lefelé teszem az asztalra, hogy ha jönne olyan hova ami fontos lássam.
Pixel volt előtte nekem a 4a, de sajnos a kijelző gyorsan tört, vagy tönkre ment. A harmadik csere után, megkapta fiam. Igaz a 6a nem tudom mennyire vette át ezt a gondot. Remélem nem.
Meg vagyok elégedve vele, nem bántam meg, hogy ezt vettem. Illetve mindig nézik,és kérdezik : milyen telefon ez?+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- OpenWRT topic
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest