- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janesz2323
csendes tag
Szóval úgy értem a kép a képben opciót, hogy bármilyen alkalmazást tudok kicsinyítve megtekinteni, legyen az chrome, viber, facebook..bármi, nem kimondottan a youtube-ra lehet ezt csak alkalmazni. A 4 éves huawei mate 20-am is tudta (gesztusvezérlésnél ha hosszabb ideig tartottad a visszanyilat felugrott a lehetőség,hogy milyen alkalmazást szeretnél kis ablakban megnyitni). Egy realme gt 2 pro-t próbáltam (visszavittem mert proci hibája volt) azon is android 12 volt és az is tudta az alkalmazások kis ablakos megnyitását.
Remélem így már érthető mire irányult a kérdésem. -
blueMerle
veterán
Igen, az konkrétan nagyon durván jó.
Lasy: ez valójában semennyire nem függ össze, hogy ez egy Nothing, sebességben ugyanott van bármely high-end teló. Ez attól függ milyen gyors a mobilneted.
Srácok, nagyon rápörögtetek az amúgy ez jó teló témára. De nagyon feleslegesen. Adott két hiba, ami nekem zavaró, ezzel vagy együtt tudok élni vagy nem. Ez mindenkinek egyéni döntése. Baromira felesleges, amit csináltok, tényleg. Egy szakmai fórumon nem arról szól a beszélgetés hogy most akkor csomagoljunk mindent pónivarázsos csillámmasszába, mert valaki csúnyát mondott a dlágaszágla, hanem ha vannak gondok akkor arról érdemes beszámolni, megosztani azt (ha user error, akkor akár egy segítség reményében is). Nincs tökéletes telefon, minden telónak vannak hibái, ez sem kivétel. És ez valószinüleg mindig is így lesz. Ami viszont tény, hogy a Nothing supportja egy kalap szart sem ér, mert jeleztem egy bugot és elküldtek melegebb éghajlatra. Ilyet egyetlen gyártó sem csinál - az a minimum hogy felvesznek egy ticketet a bugról, és tájékoztatnak hogy alakul a dolog. És ez nekem bőven elég ahhoz, hogy a gyártót leírjam. De ettől még a telefon kurva jó. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, gyors és jól árazott telefonnal ül vissza Carl Pei az iskolapadba.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest