- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Google Pixel topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz gyalu 1 #1854 üzenetére
Felraktam, az előző béta menüből is simán feltelepítette, nem kellett letöltenem az apk-t.
Bár én már csak backup telefonnak használom a nothing-ot, nincs rajta semmi csak google fiók meg az alkalmazásai.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
daninet
veterán
válasz gyalu 1 #1654 üzenetére
Hiába tiltom le ha szerkeszteni kell egy képet tolja az arcodba ezeket a fizetős dolgokat
TomMusic: ez nagyon jó, bevált egyelőre
Mindenesetre utánanézek van-e valahol aosp android galéria, szomorú, hogy ezért fizetni kell még ha csak aprópénz isMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Janesz2323
csendes tag
Szóval úgy értem a kép a képben opciót, hogy bármilyen alkalmazást tudok kicsinyítve megtekinteni, legyen az chrome, viber, facebook..bármi, nem kimondottan a youtube-ra lehet ezt csak alkalmazni. A 4 éves huawei mate 20-am is tudta (gesztusvezérlésnél ha hosszabb ideig tartottad a visszanyilat felugrott a lehetőség,hogy milyen alkalmazást szeretnél kis ablakban megnyitni). Egy realme gt 2 pro-t próbáltam (visszavittem mert proci hibája volt) azon is android 12 volt és az is tudta az alkalmazások kis ablakos megnyitását.
Remélem így már érthető mire irányult a kérdésem. -
blueMerle
veterán
Igen, az konkrétan nagyon durván jó.
Lasy: ez valójában semennyire nem függ össze, hogy ez egy Nothing, sebességben ugyanott van bármely high-end teló. Ez attól függ milyen gyors a mobilneted.
Srácok, nagyon rápörögtetek az amúgy ez jó teló témára. De nagyon feleslegesen. Adott két hiba, ami nekem zavaró, ezzel vagy együtt tudok élni vagy nem. Ez mindenkinek egyéni döntése. Baromira felesleges, amit csináltok, tényleg. Egy szakmai fórumon nem arról szól a beszélgetés hogy most akkor csomagoljunk mindent pónivarázsos csillámmasszába, mert valaki csúnyát mondott a dlágaszágla, hanem ha vannak gondok akkor arról érdemes beszámolni, megosztani azt (ha user error, akkor akár egy segítség reményében is). Nincs tökéletes telefon, minden telónak vannak hibái, ez sem kivétel. És ez valószinüleg mindig is így lesz. Ami viszont tény, hogy a Nothing supportja egy kalap szart sem ér, mert jeleztem egy bugot és elküldtek melegebb éghajlatra. Ilyet egyetlen gyártó sem csinál - az a minimum hogy felvesznek egy ticketet a bugról, és tájékoztatnak hogy alakul a dolog. És ez nekem bőven elég ahhoz, hogy a gyártót leírjam. De ettől még a telefon kurva jó. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest