- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz snakefaith #1699 üzenetére
OnePlus azt csinálta, hogy az ebresztő előtt pár perccel bekapcsolta magát. Nem tudom más telefonnál, hogy működik.
-
flegga92
senior tag
válasz mackosajt01 #1691 üzenetére
Korábban is volt ilyen bajom. Megadtam neki a kódot, látom az összes beszélgetést. Mióta bejött ez a buborékos rendszer azóta vannak ilyen időszakok, míg a chatfej volt addig nem volt ilyen gond...
Újratelepítés után megjelenik az appban, hogy a régi chatfej menjen ami jobb is lenne, de az kb fél óra alatt kilövi és eltűnik a lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Másnál nincs gond az értesítési buborékokkal?
Még A13-on kezdődött, de A14-en tegnapig volt jó...
Hiba az, hogy fokozatosan eltűnnek a beszélgetések és meg se lehet újra nyitni. Ha újratelepítem a Messengert akkor megint 1-2 napig megy, de sokszor pár óránál sem maradnak meg. -
flegga92
senior tag
válasz giroud199 #1552 üzenetére
Nem a beltéri fénnyel, hanem a LED fényforrással van a baj. Ha egy sima izzó lenne semmi ilyet nem tapasztalnál, vagy ha villózásmentes LED lenne (ami 4x annyiba kerül mint egy általános LED). Videózni konkrétan nem lehet nálunk az előszobába, mert villog a felvétel. Fotó is ilyen. Nyílván szoftveresen lehetne ezen javítani pl az OP7 Pro-nál nem tapasztaltam ilyen mértékű villogást.
-
flegga92
senior tag
Pontosan így. Annyi, hogy nálam sosem töltött fel, mert mikor leállítja 70%-nál a töltő "hibát észlel" és utána hiába kérné a telefon, nem tölt tovább, csak akkor ha leveszem újra vissza rakom.
Beállítások/Akkumulátor/Akkumulátor állapotát kapcsold ki vezeték nélküli töltés esetén. -
flegga92
senior tag
Én azt vettem észre, hogy "öntanuló". Amit ritkán használsz azt nem sokkal később bezárja, de amit folyamatosan, napjában többször nézel, azt nem.
Egyáltalán nem olyan mint a Xiaomi, hogy egy okos-óra appot nem tudsz rajta használni, mert állandóan kilövi, hiába pipáltad be 8 helyen, hogy ne zárja be.[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz NPCsaba #1028 üzenetére
Maga az értesítés rendben megjön, csak nem dobja fel buborékba, csak a rolót lehúzva tudom megnyitni és teljes ablakban nyitja a beszélgetést, nem lebegőbe.
Ügye már egy ideje nem a Messenger saját chat feje van, hanem ami az andoridba van és bármilyen értesítést ki tudsz tenni.
FR-t nem szívesen nyomnék épp belaktam a telefont.[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Pár napja a "buborékok" (chatfej) megszűntek létezni. Először csak pár embernél, de most egyáltalán nem dobja fel őket.
FB messenger újratelepítése megoldotta fél napra, azóta egyáltalán nincs.
Más is jár már így? -
flegga92
senior tag
Nekem is Fixed van, teljesen jó.
Az alzás toknál olvastam, hogy a vaku fényét megvezeti és bezavar a kamrának. Ami valós lehet, mert a két kamera között is van szilikon, míg a fixednél nincs és nem is zavar be a fotózásba.
Fixed toknál is elül és bal oldalt átvezeti a fényt előre. -
flegga92
senior tag
-
flegga92
senior tag
Így nézett ki: [kép] [kép] [videó]
mrThomi által linkelt képpel tesztelve.
Átvétel után is nézegettem, de nappal nem tűnt fel, de este egyből kiszúrtam.
Érdekes, hogy sorozatot néztem ami 16:9 képarányban van és ki nem töltött fekete rész az fekete volt, viszont sötét résznél ahol már a videó volt ott látszott, de ezzel a képpel gyönyörűen kijön a hiba.
Direkt teszteltem az OP7 Pro-val is, ott nincs ilyen. -
flegga92
senior tag
válasz Kincsesss #935 üzenetére
Vidéki vagyok, de küldöm vissza. Megírtam nekik, hogy akkor küldjenek másikat, ha nem 08 havi, ha nincs akkor pénz vissza, aztán bepróbálom emagnál.
Ráadásul a füleses akció alatt a 8+256 fehér el is fogyott, 1-2 hétig nem is volt, bíztam benne, hogy újabb széria jön.
Azt is el tudom képzelni, hogy olcsóbban megveszik ezeket, aztán hátha nem küldik vissza. Pl az asszony észre se vette volna, ha neki rendeljük. -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg nekem is az Alzáról a telefon, természetesen 2022/08... Nekem is zöld a kijelző teteje...
Mindenképp maradnék ennél a telefonnál, mert nagyon bejött.
Valakinek küldött az Alza más gyártású készüléket? -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Aki vett a füleses akcióba fehér telefont és visszaküldésen gondolkozik szívesen átvenném kompletten.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB ÚJ 2028.01.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest