- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grayraven
csendes tag
A szépség relatív, ez igaz, de a szépség nagyon nem minden. Nekem személy szerint a macek designja a szívemcsücske, annak ellenére hogy a köré szerveződött hypeot és életérzést nem nagyon szeretem. Viszont amivel nem lehet vitatkozni, az az összeszerelési és anyagminőség, valamint a szerkezetekbe tervezett toleranciák, illesztések száma, jellege. Van egy megjelenésekor magasan a felsőkategóriába pozicionált HP tabletem (két évre rá, bagóért vettem bontatlant) és az első megrökönyödésem az volt, hogy nyikorog, kopog, hajlik, és az alkatrészek elcsúsznak egymáson, nem is beszélve arról,hogy telerakták mindenféle kis nyílással, vájattal, amikbe minden beleragad, és képtelenség célszerszám nélkül tisztán tartani. Munkakörnyezetben akad macbook, pro, meg air is, mindegyiket tüzetesen átnyomogattam már érdeklődésből, és ezek a hiányosságok egyáltalán nem mondhatók el róluk.
Applet szidni nagyjából olyan divat, mint apple terméket birtokolni, de tény, hogy nem csak a formaterveikből kellene ihletet merítenie a többi gyártónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest