Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsiga667

addikt

válasz M@trixfan #119 üzenetére

Olvastad hogy mire reagáltam (meg egyáltalán hogy miket írtam)? Olvasd el mégegyszer légyszíves, különös figyelmet fordítva a következő mondatra: "Itt a tobbseg nem tudja, akarja kifizetni." (#97).
    Szerintem se kéne mindig előjönnötök, kedves Macesek, a csóró-igénytelen vonallal, mert vagyunk egy páran akik egy kicsit allergiásak vagyunk rá. Legyetek boldogok a Macjeitekkel, nincs nekem azzal semmi bajom, sőt egyáltalán a Macekkel sincs semmi bajom; de a kedves édesanyátoknak mondjátok hogy azért nem vesz Macet mert csóró... Ez az egy dolog van amire allergiás vagyok az almás világból, a hozzád hasonló rajongói bázisuk.

(#120) rudi : A nagy Amerikában az átlagemberek ugyanúgy 15" körüli mobil grillsütőket akarnak (és vesznek) mint itthon, vagy bárhol a világon.
    És sehol nem mondtam hogy én jobban tudom a gyártóknál hogy ki a hómjúzer és mit akar, csak azt hogy van olyan hómjúzer aki nem azt veszi amit a gyártók előírnak neki.
    Egyébként a kis magyar hómjúzer-világba a Macbook ugyanúgy nem fér bele mint a Thinkpad (tényleg, Thinkpad R? tipikus otthoni általános gépek) vagy a Lifebook, márpedig a rovatod címe Hazai Pálya, nem Amerikai...

Új hozzászólás Aktív témák