- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskooo
addikt
Ha vki undorodik a Mac-esektől, vagy akár simán az Apple üzletpolitikájától, és ráadásul még elvei is vannak, akkor teljesen irreleváns, hogy használt -e már életében Mac-et. És mivel az elutasítók jó részének ez az indoka, ezért baromi felesleges a használtál már, láttál -e már élőben stb. szöveg. Nem akar Mac-et? Akkor nem, ennyi.
-
tuskooo
addikt
Nem állítod konkrétan sehol, de folyton kérdezgeted, h használt -e már az illető, ha nem, akkor miért nem, meg h próbálja már ki meg stb. Mint vmi rossz sales-es. Tegyük fel, h nem tetszik, nem érdekel, nem is akarom kipróbálni...ez van. Nem értek egyet azzal, aki élből leszarozza a Mac-et, de nem csodálom, hogy ilyen reakciók vannak.
-
tuskooo
addikt
Az a baj, h nem tudod elfogadni, hogy másnak lehetnek mások is a preferenciái, mint neked. Ez a baj kb. az összes Mac-userrel. Elhiszem én, hogy neked jó, neked tetszik, stb., de ettől ne akard már mindenkivel elhitetni, hogy de bizony neki is ez kell, neki is biztos tetszik, etc. Az ég világon senki nem mondta, h a Mac szar vagy akármi, egyszerűen van, akinek nem kell, van, akinek ha választania kellene, akkor mást venne. Én pl. nem nagyon vennék ilyen jellegű laptopot, ha mégis, akkor Vaiot vennék, mert az szerintem szebb. Ez van.
-
Retro11
senior tag
Az egy dolog, hogy szereted a Mac-et, illetve van is neked, attól még ne add elő itt magad, mert ez már röhej kategória. Akinek annyi pénze van és mást vesz az akkor hülye?
Figyelj csak. Nem is olyan rég rendelkezésemre állt 350ezer local credit notebook vásárlásra. Tapogattam, nézegettem elég sok gépet.. Volt rá pénzem, mégsem Mac-et vettem. Az itt is résztvevő Fujitsu Siemens 3000-es széria tagját vettem (Xi 3650 18,4")
Tudom már.... Izlés ficam... Pfff.
-
dabadab
titán
Szakadj mar le a penz dologrol. Ennyire nehez megerteni, hogy van olyan, akiknek az aratol fuggetlenul se kell MacBook es akkor se kellene, ha negyedennyiert adjak? Raadasul az Apple gepeinel nem nehez dragabbat talalni (foleg a sima MacBooknal), szoval tenyleg nem kell eloadni ezt, hogy "szegeny csorok, nincsen penzuk Apple-t venni".
-
zsiga667
addikt
Persze, értem én, nekem se elsődleges gép a subnotim, ez világos. Ettől függetlenül az Air korlátaival én nem tudnék együttélni, még úgy se ha otthon várna az asztalon egy iMac.
Egyébként meg de, az USA-ban ugyanúgy gond több gépet tartani mint itthon, nagyon sok emberrel beszéltem odakint a nyáron, egyáltalán nem jellemző hogy valakinek egynél több gépe legyen, az átlagemberek 90%-a vesz egy darab 15-17" körüli notebookot és kész, se kisebb gép mindennapi cipelésre (nincs rá szükség, mindenki kocsival jár mindenhová, a parkolóból becipelni meg nem akkora tragédia egy 4 kilós gépet se) se nagy asztali a kényelemért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest