- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
negyedes #159 üzenetére
Jo az az OSX. És nincs vele annyi sz@rság mint az Ubival... Mondjuk az OSX-et gyakorlatban még saját gpen nem használtam, de szomszédén nagyon bejött. Ami Macnél erősen pozitív, az a tűéles kijelző. Eddig három különböző típuson láttam, de egyszerűen gyönyörű. Ez egyébként nem sznobság, megint oda lyukadunk ki, hogy amit én nem engedhetek meg magamnak az sznobság. Ami az én véleményemmel nem egyezik az hülyeség stb. Hidd el, sok előnye van a macnak meg az OSX-nek is... Amíg a gyakorlatban nem használod mind, addig hidd el, levegőbe vitatkozni a legnagyobb b@romság... Én sem ismerem úgy igazán, mégsem húzom le. Ugyanez igaz egyébként a Win7-re, a linuxra stb. Magyar embernek minden szar ami nem az övé - sajnos... (Tisztelet a kivételnek persze, de ezek a sajnálatos hétköznapi erős gyakorító példák tanulságai)
-
FefeeX
veterán
válasz
negyedes #156 üzenetére
A HP/IBM ütésálló notik anyaga is műanyag, ezeken jobbára repedésed sem lesz a burkolaton, ha már megrepedt, utána már minden cipelés egy új kockázat. Emellett persze, lehet szerencséd, valamint a Dell nem is az alsó csoportba tartozik. Az akksija meg nem tom nálad hogy bír többet Vista alatt mint XP alatt, érdekesmód nálam az 1óra 50 perc filmezési időt XP alatt még messze sem éri be az 1óra 20perc vista alatt - pedig le volt véve minimumra minden...
Az a baj hogy általában jönnek az emberek az önmeggyőzésükkel, hogy az ő választásuk a legjobb volt, meg hogy tud annyit a gépük mint ami dupla annyiba került... Ezt hívják kognitív disszonanciának. Nem, nem tud annyit, ettől függetlenül természetesen adott munkaterületre megfelelő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- HP notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged