- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Minden relatív. Nekem is az említett Chieftec tápom van, és meg tudok lenni mellette. Igaz a gépem alapból sem halk, de a processzor hőmérsékletének különösen jót tett a 12cm-es ventillátor. A kézi procihűtő fordulatszabályzóhoz nem nyúltam már közel 3 hónapja, pedig elég gyorsan el szokott koszolódni és ráfanyalodom ha nincs kedvem hazacipelni a gépet kitakarítani. Passzív tápnak akkor látnám értelmét, ha minden egyéb ventit száműzni tudnék a gépből. Van egy kis vékony kliensem, poén kedvéért kipróbáltam, döbbenetes vele teljesen passzívban netezni mivel CF kártyáról megy az egész, és egy univerzális venti nélküli DC táp adja az áramot. Mondjuk akkor meg a CRT monitor zúgása lesz kivehető.
Mindenesetre ha a táp sokáig fogja bírni, akkor ennyi pénzért megérte mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged