- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Mondjuk én ha nem lépem túl a keretet (van 2500 lebeszélhető+kollégákkal ingyen)
akkor 3000 ft a havim+most vettem telefont annak a havi részlete...De ehhez képest egy ismerős sokkal kisebb de modernebb gondolkodású cégnél dolgozik
1500 ft havi díjért 15 ft percdíj, 30 ingyen sms, és 2 gb internet... és bevehet 5-6 embert maga alánekem 3000-ért 17 ft perc, nincs ingyen sms, nincs internet és 3-an lehetünk összesen...
-
Tomcat
őstag
Magánemberként is platina vagyok már legalább 10 éve ráadásul elég komoly beszéd-adat forgalommal, cégesként meg egyenesen T-Systems ügyfél, de az már tényleg más kategória.
Egyébként mi sem. Felsőknek E7,középre C6, lentre C5. Ha valakinek nem tetszik amit kapott elmehet panaszt tenni. -
lcee79
addikt
Mondok jobbat,
ha céges csomagban vagy, amiben te vagy az előfizető
csak a percdíjak kedvezményesek és ennyi,
akkor nem gyűjtöd a pontokat és 1 fillér kedvezményt sem kapsz telefonok árából.
Tehát én hiába vagyok 99 óta t-mobilos, semmi kedvezményt nem kapok telefon árából
de olcsó a percdíjam, mert céges csomagban vagyok, és munkáltatóit kell csak vinnem a vásárláshoz, meg a pénztÉs mobilinternet stb ne is álmodjak a csomagomhoz, ha azt akarok azért külön fizethetek mint bárki más
egyediben olcsóbban jönnék ki már lassan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest