Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
skylinelaca #59 üzenetére
Én hosszú távon használom, 2 hónapja! Hidd el, gagyi! Bár az enyémnél a tipikus problámák nem jelentkeztek (még), azért bőven az alatt van, amit az ember várna!
A hátlap valami hihetetlenül vékony fém (Szó szerint papír vékony), a többi alkatrész 100% hajszál vékony műanyag! Az egész "telefon" akksi nélkül kb 10 gramm lehet! Szerintem ha beolvasztanánk, nem jönne ki az anyagból egy 3310-es hátlap és ezt komolyan mondom! Ennek megfelelően nyiszeg-nyöszög, nyeklik nyaklik. Olyan érzés kézbe fogni, mint egy kifújt tojást! Komolyan! Ráadásul a trágya anyagminőséghez fos összeszerelési minőség is tartozik! Mert hogy nem elég, hogy az előlap 0.00001mm "vastag" műanyag, még a pattintó fülek sem fogják (ez mindegyiknél így van)! Viszont úgy voltak vele, hogy ha már a fülek nem fogják, csavart sem tesznek bele...Így ezt a szart 2 dbkb M1-es csavar fogja középen a 0.00001mm "vastag" műanyag váz egy-egy 0.2 mikron vastag fülecskéjéhez....
Botrány, gyalázat! Pillantragasztóval kellett megmankóznom...
Mások ugyan erre panaszkodnak!(Bocs az offért)
-
Kumite
aktív tag
válasz
skylinelaca #59 üzenetére
Akkor felreertettelek, sry. Azt hittem, hogy Te is azt mondod, hogy nem minosegiek az E-sek.
Nekem is E66 van 1 eve, szep allapotban, leszamitva a kijelzot, mert az a korahoz kepest tul karcos, pedig farmerzsebben van mindig es nem is teszek melle sem kulcsot, sem mast.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kis tudású zenei Nokia gagyi műanyag dobozban, szolgáltatáskínálatához képest horrorisztikus áron.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest